reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Heja dziewczyny. My jeszcze u teściów jesteśmy, mąż gra z najmłodszym kuzynem na PlayStation ;)
Jeśli chodzi o wagę, to ja zaczynałam 60, potem trochę schudłam i dzisiaj rano było dokładnie 60,4. Jutro będzie już pewnie lepiej :D
A ruchów nie czuje raczej, czasem coś mi się wydaje, ale jest to takie jednorazowe. Myślę że za bardzo chciałabym je wyczuć i przez to mam takie wrażenie.

Hej to u mnie już +3,5 kg a po świętach to przybędzie jeszcze z jeden kg [emoji6]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Ja już w łóżku siostra jednak nie została na noc, bo po 1 drinku stwierdziła, że chyba jednak nie ma dziś dnia na alkoholizowanie się :-) może to i lepiej, bo już ich przeprosiłam i od 21 leżałam obok w pokoju, bo byłam zmęczona i bolał mnie kręgosłup... pojechali przed chwilą. Jutro wybieram się na 10.30 do Kościoła, a później chyba do mamy, pod warunkiem, że już jej minęło przeziębienie. Chyba idę spać, bo zmęczona jestem jak diabli. Dobranoc dziewczyny, do jutra :-)

Ja już też chcę do domu, plecy mnie bolą i chcę mi się spać :( ale wiem że z tymi Niemcami widzimy się żadko, ostatnio dwa lata temu na naszym ślubie. Młody kocha mojego męża, więc nie mam serca marudzić

Ja według mojej domowej wagi mam 44 kg (ale baterie ma słabe to niewiem czy dobrze waży). W 6 tyg jak pierwszy raz byłam u lekarza miałam 42,8 kg (wpisane w książeczkę)...zobaczymy ile mi wyskoczy we wtorek na wizycie u gina.

Co do ruchów. Ja jeszcze nie czuje :( no ale jeszcze jest wcześnie. Dzisiaj zaczeliśmy 13 tydzień. Przy Lenusi poczułam w 18...mam cichą nadzieję, że może w 15-16 tyg sie uda.

Ja tez już w łóżku, nareszcie było fajnie ale takie święta troche jednak męczą :)
Co do ruchów to jestem w 16 tygodniu i jeszcze nic nie czuje
Co do wagi to startowałam z 61kg i jak na razie +1kg
Malinowa ważysz 44kg?? Woow :) ja tyle ważyłam jak miałam 13 lat :)

reklama
Malinowa [emoji33] dziewczyno jedz co wiatr cie nie porwie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t5d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry