reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja przytylam 2.5 kg :-) jak Wam mija niedziela? Ja już jestem przejedzona, a zjadłam tylko śniadanie i 2 kawałki ciasta. Obiadu jeszcze nie jadłam, bo taka pełna się czuję... cały czas lezakuje ;-) później siostra z narzeczonym mają nas odwiedzić :-)

reklama
No to nie jestem sama z taka waga ;D a tak się martwiłam, ja aktualnie zjadłam obiad :) A tak ciagle leżę i jem :D Już się taka czuje pełna, ale dalej mnie do tego jedzenia ciągnie [emoji23] Szkoda tylko, ze pogoda taka brzydka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie też pogoda paskudna... zimno, wieje... myślałam że jak wreszcie mam męża 2 dni w domu, to zaliczymy jakiś spacer, a tu pogoda taka, że nosa się nie chce z domu wystawić...

U mnie raz pada, raz słońce, taka zmienna ta pogoda, ze szok

Hej dziewczyny:) my na 6 do kościoła a potem całą rodziną do babci na wspolne swiateczne śniadanie:) i tak siedzimy i jemy [emoji14] wieczorem do domu, jutro do teściów i tak święta zlecą. U nas pogoda też straszna, wieje, pochmurno z domu nie ma sie ochoty wyjść. Jeżeli chodzi o wage to ja zaczynałam od 52,5kg a teraz 55 [emoji39] chociaż pewnie we wtorek bedzie już wiecej [emoji14] życzę wszystkim udanych świąt i dużo wypoczynku [emoji235][emoji231][emoji214]

Dziwne to jest na prawdę ;D w ciąży jesteśmy, a nam tak słabo waga idzie do przodu

No a ile mniej więcej na tym etapie waży dzidziuś? ....spokojnie jeszcze przytyjemy. Pierwszy trymestr z tego co czytałam powinno się zakończyć do +2 kg. Co oczywiście regułą nie jest bo jak któraś nie miała apetytu a jeszcze dodatkowo wymioty to pierwszy trymestr może zakończyć nawet pod kreską.
A potem sie zacznie....zobaczycie. Chyba tak koło 6 miesiąca waga spektakularnie idzie w górę

Cześć Dziwczyny, przepraszam ze ostatnio się nie udzielam ale nie dość ze gotowałam na święta to jeszcze na imprezę urodzinowa synka :) wczoraj od samego rana do północy byłam w kuchni, jeszcze dziś rano musiałam pare rzeczy porobić a o 15 już goście. Jedni właśnie wyszli i czekamy teraz na następnych :)
Ja pomimo ze wszystko robię zawsze sama i jestem padnięta to bardzo to lubię, nie chodzi tylko o Wielkanoc bo pobożni za bardzo nie jesteśmy ale o fakt ze jest wolne i można coś przygotować dla przyjaciół czy rodzinki. No to odpiczywajcie a ja tez już odpoczywam się tylko objadam

A u nas jednak siostra ze szwagrem zostają na noc, bo wszyscy piją ;-) oprócz mnie oczywiście :-) także rano pojedziemy wszyscy razem do mojej mamy :-) u nas nadal leniwa niedziela... oglądamy wesele koleżanki, później włączamy nasze, bo okazało się, że szwagierka jeszcze nie oglądała (!!) :-)

Dziewczyny w którym tygodniu można wyczuć ruchy dziecka? Dzisiaj miałam pare razy takie dziwne bulgotanie w brzuchu :) I tak się zastanawiam :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry