reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Mamuśki :) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaleee się objadlam! A dzis druga część tego jedzenia! Najpierw trzeba przetrwać obiad u tesciowej a potem na poprawe humoru do znajomych na ciasteczko. ;) Ja startowałam z wagi takiej jak dwie z Was razem wzięte dlatego staram się bardzo pilnować wagi w ciąży. Od początku +2,8kg z czego te 2kg przez pierwsze 2 tygodnie mi przyszły jako jojo po diecie na ktorej bylam. Licze na te letnie arbuzy, sałatki, lody owocowe i swieze owocki i moze jakos sie uda za duzo nie przytyc :) Miłego i spokojnego dnia dla Was i Waszych babelkow ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, ja w łóżku jeszcze, córka z mezem robia mi sniadanko wiec czekam.
Ja ruchy czulam bardzo wczesnie w tej ciazy, teraz koncze 16tc i wczoraj to juz bylo kilka konkretnych kopniakow tak ze córka poczula. Ale byla szczęśliwa, mówi że pewnie dzidzius bedzie sportowcem:)
W pierwszej ciazy poczulam gdzies ok 19tc.
Jedziemy niedługo do moich rodziców, tylko mąż silownie zaliczy

Ja już u mamy po obiedzie... zjadłam rosół, flaki, drugie danie, łyżkę sałatki, pół zimnej nóżki, jajko i siostra kroi właśnie ciasto :-) dziś chyba pekne ;-) haha :-)

Ja ide w srode i juz sie denerwuje bo mamy robic przeziernosc karkowa

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Pamietam ze ja tez się bardzo denerwowałam przed tym, nawet spać w nocy nie mogłam. Zobaczysz u ciebie tez wyjdzie super :)
My tez już po obiedzie zaraz będzie ciasto.... ciekawe ile kg przybędzie

Hej dziewczyny :) przepraszam Was, ale na prawdę czasu mam jak na lekarstwo. I jeszcze 2 kolejne dni tak może być... jak będę miała chwile to obiecuje ze doczytam co u Was dobrego :) [emoji255]
Ja się trochę martwię bo jem normalnie, brzuch mi rośnie a moja waga spada .... wklejam Wam jak to wyglada:
1492438550-aaaaaa.jpeg

Haha :-) jeszcze trochę i będziemy się martwić, że waga nam leci na łeb, na szyje
do gory :-D

Ja już w domu, zaliczyłam drzemkę i czuje się jak nowa :-) ale jeszcze nie zaczynam jeść :-)
Maz pojechał zawieźć mamę do Kielc, dobrze że nie jechałam z nim na siłę. Odwiozę mnie do domu, bo zapomniałam że sobą leków i taka byłam wymordowano, że zostałam z Frankiem w domu, a on sam z mama pojechał. Ciekawe o której wróci bo korki pewnie będą :-)

NIE MAM SIŁY ;-) ALE MI DOBRZE W SWOIM ŁÓŻKU ;-)
JUŻ SIĘ DOMYŚLAM JAK BĘDZIEMY JUTRO BIADOLIC O ZMĘCZENIU, PRZEJEDZENIU... ;-)

Witam,
jakiś czas się przymierzałam do poszukania forum o Październikowych mamuśkach i znalazłam Was :) Trochę późno dołączam, wszystkie się już pewnie dobrze znacie, ale mam nadzieję że i ja będę mogła być częścią Was :)

Na początek się przedstawię :)
Mam na imię Monika, w grudniu stuknie mi 30tka, jestem z Bydgoszczy i to moja druga, planowana ciąża. Mam cudownego synka, który w marcu skończył 3 latka :)

Jestem w 14tc, termin wg USG 18 październik :) W czwartek miałam wizytę i najprawdopodobniej będzie drugi chłopak :) Aczkolwiek Pani Dr nie była pewna, więc okaże się 11 maja, na nast. wizycie :) Ciąża póki co bezobjawowa, nie licząc małych mdłości na początku :p Czuję się bardzo dobrze i oby tak zostało :)

Roza_21 Ja od początku ciąży też tracę na wadze.. podobnie do Ciebie i właśnie w czwartek pytałam o to lekarza.. Powiedziała, że nie mam się co martwić bo dziecko ładnie rośnie, a te spadki wagi nie są jakieś drastyczne póki co.. :) Ja bym się narazie nie przejmowała na Twoim miejscu!

Pozdrawiam :)

reklama
Tak się dziś wkurzylam ze szok. Mieliśmy proszonych gości na 13. Mój wychodzi na balkon i słyszy jak ten gość się umawia na 13 do mc Donalda z kolegą ze sobie pojadą. We dwie rodziny. To mówię mojemu jak tak to mam w dupie ja nie bd cały dzień czekać kiedy on przyjdzie i pojechaliśmy do znajomych. Wracamy A tamten obrażony ze nas w domu nie ma a on chciał w gości przyjść. No nwm ja jak się z kimś umawiam na konkretną godz to idę na konkretna godz A nie każe komuś czekać i się domyślać czy bd czy nie... ehhh

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry