Wyimaginowana
Fanka BB :)
Ja mialam toxo na nfz jutro mam wyniki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja badania miałam na nfz. Każdy Lekarz inaczej.Ja miałam te co Ty + toxo. Wszystko prywatnie. Badania kosztowały mnie 311 zł.
Na tarczycę często nie zlecają, jeśli nie ma historii choroby w rodzinieMeggie a akurat tarczyca bardzo wazna, ja robilam kilkanascie badan, ale wszystko prywatnie, ale toxo,cytomegalie,rozyczke, kile,hiv,grupe krwi, morfo, mocz, tarczycowe ft3 ft4 tsh, i wiecej nie pamietam ale cos tam bylo jeszcze na pewno...
Madagos A z toxo i tak musialabys powtarzac badania, a przy takim wyniku nie dyskutowalabym z lekarzami tylko robila ye szczegolowe badania jak trzeba
Juz kupujecie wozki i rzeczy? Ja sie wstrzymam przynajmniej do polowkowych, Dzisiaj wizyta i trzese sie z nerwow![]()
No a ja w rodzinie nie miałam historii choroby a miałam robione, a zwierzę mam - kota, u rodziców pies i przez 18 lat był kot i nie miałam toxoNa tarczycę często nie zlecają, jeśli nie ma historii choroby w rodzinieA toxo pomijają jak nie masz zwierząt. Co lekarz to historia
![]()
A mówiłaś lekarzowi że masz kota? I pytanie czy to kot domowy.Najlepiej zbadać kotaNo a ja w rodzinie nie miałam historii choroby a miałam robione, a zwierzę mam - kota, u rodziców pies i przez 18 lat był kot i nie miałam toxo![]()
Mówiłam, ale stwierdziła że nie jest potrzebne to badanie więc tak zostałoA mówiłaś lekarzowi że masz kota? I pytanie czy to kot domowy.Najlepiej zbadać kotaJa zbadałam kiciaka - zdrów. No ale co lekarz to opinia. Ja za nich myśleć nie mam zamiaru
Siedzieli tyle na studiach to niech kombinują
![]()