Wyimaginowana
Fanka BB :)
Ja mialam toxo na nfz jutro mam wyniki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja badania miałam na nfz. Każdy Lekarz inaczej.Ja miałam te co Ty + toxo. Wszystko prywatnie. Badania kosztowały mnie 311 zł.
Na tarczycę często nie zlecają, jeśli nie ma historii choroby w rodzinie A toxo pomijają jak nie masz zwierząt. Co lekarz to historiaMeggie a akurat tarczyca bardzo wazna, ja robilam kilkanascie badan, ale wszystko prywatnie, ale toxo,cytomegalie,rozyczke, kile,hiv,grupe krwi, morfo, mocz, tarczycowe ft3 ft4 tsh, i wiecej nie pamietam ale cos tam bylo jeszcze na pewno...
Madagos A z toxo i tak musialabys powtarzac badania, a przy takim wyniku nie dyskutowalabym z lekarzami tylko robila ye szczegolowe badania jak trzeba
Juz kupujecie wozki i rzeczy? Ja sie wstrzymam przynajmniej do polowkowych, Dzisiaj wizyta i trzese sie z nerwow
No a ja w rodzinie nie miałam historii choroby a miałam robione, a zwierzę mam - kota, u rodziców pies i przez 18 lat był kot i nie miałam toxoNa tarczycę często nie zlecają, jeśli nie ma historii choroby w rodzinie A toxo pomijają jak nie masz zwierząt. Co lekarz to historia
A mówiłaś lekarzowi że masz kota? I pytanie czy to kot domowy.Najlepiej zbadać kota Ja zbadałam kiciaka - zdrów. No ale co lekarz to opinia. Ja za nich myśleć nie mam zamiaru Siedzieli tyle na studiach to niech kombinująNo a ja w rodzinie nie miałam historii choroby a miałam robione, a zwierzę mam - kota, u rodziców pies i przez 18 lat był kot i nie miałam toxo
Mówiłam, ale stwierdziła że nie jest potrzebne to badanie więc tak zostało kot na szczęście domowy, nie wychodzi nawet na balkon, surowego mięsa nie je.A mówiłaś lekarzowi że masz kota? I pytanie czy to kot domowy.Najlepiej zbadać kota Ja zbadałam kiciaka - zdrów. No ale co lekarz to opinia. Ja za nich myśleć nie mam zamiaru Siedzieli tyle na studiach to niech kombinują