reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewka tak, on był bardzo podekscytowany wózkiem xD mały terrorysta...
1491984794-aaaaaa.jpeg

Malinowa to sprawdzę to jak będę w domu :) ale wydaje mi się ze siedzi sztywno

Haha :-) jaki Agent!! Ciekawe jak mój Franek zareaguje na nowe rzeczy dla Malucha i na samego nowego lokatora :-)

reklama
Madagos mi to już słów brakuje do tej naszej służby zdrowia. No ale może chcą sprawdzić te wyniki, może faktycznie źle zbadali ta krew w laboratorium... Dlatego kazala Ci powtorzyc badania... Bądź dobrej myśli :-)

Hej dziewczyny, pomilczalam od ostatniej wizyty bo po pysku dostalam tymi wynikami toksoplazmozy i caly weekend przeplakalam i przedepresjowalam. Moj ginekolog polecil mi jakas pania doktor w konkretnej przychodni, wiec sie do niej zapisalam i wczoraj mialam wizyte. Nikt nie poinformowal mnie, ze to wizyta prywatna... Specjalnie nie chcialam isc prywatnie bo komplet badan na toxo w specjalnym labo to prywatnie majatek! Wiec poszlam a ona... urwana z kosmosu kobieta... O samej toksoplazmozie nie powiedziala mi ani slowa, nie zerknela na poprzednie wyniki badan tylko zlecila te same jeszcze raz i kazala zamrozic krew gdyby wyszly jednak zle... IgG o zakazeniu swiadczy wynik powyzej 30 a ja mam powyzej 650... No to kurde blade, przeca nie spadnie ten wynik w tydzien. Zla jestem niemilosiernie, ze kolejny tydzien musze czekac bez zadnych informacji i musze za to jeszcze placic jak za zboze. Odebralo mi to cala radosc na razie, stwierdzilismy, ze w trakcie ciazy kupimy tylko rzeczy potrzebne do torby a reszte dokupi maz i mija macocha jak juz urodze i wszystko bedzie ok.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałaś raz robione badanie? Może w lab pomylili się, albo niewiem...kurcze.

A ja nie dostałam tu skierowania na toxo..
Joanna...Robią tu toxo normalnie czy tylko prywatnie?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry