reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewka tak, on był bardzo podekscytowany wózkiem xD mały terrorysta...
1491984794-aaaaaa.jpeg

Malinowa to sprawdzę to jak będę w domu :) ale wydaje mi się ze siedzi sztywno

Haha :-) jaki Agent!! Ciekawe jak mój Franek zareaguje na nowe rzeczy dla Malucha i na samego nowego lokatora :-)

reklama
Madagos mi to już słów brakuje do tej naszej służby zdrowia. No ale może chcą sprawdzić te wyniki, może faktycznie źle zbadali ta krew w laboratorium... Dlatego kazala Ci powtorzyc badania... Bądź dobrej myśli :-)

Hej dziewczyny, pomilczalam od ostatniej wizyty bo po pysku dostalam tymi wynikami toksoplazmozy i caly weekend przeplakalam i przedepresjowalam. Moj ginekolog polecil mi jakas pania doktor w konkretnej przychodni, wiec sie do niej zapisalam i wczoraj mialam wizyte. Nikt nie poinformowal mnie, ze to wizyta prywatna... Specjalnie nie chcialam isc prywatnie bo komplet badan na toxo w specjalnym labo to prywatnie majatek! Wiec poszlam a ona... urwana z kosmosu kobieta... O samej toksoplazmozie nie powiedziala mi ani slowa, nie zerknela na poprzednie wyniki badan tylko zlecila te same jeszcze raz i kazala zamrozic krew gdyby wyszly jednak zle... IgG o zakazeniu swiadczy wynik powyzej 30 a ja mam powyzej 650... No to kurde blade, przeca nie spadnie ten wynik w tydzien. Zla jestem niemilosiernie, ze kolejny tydzien musze czekac bez zadnych informacji i musze za to jeszcze placic jak za zboze. Odebralo mi to cala radosc na razie, stwierdzilismy, ze w trakcie ciazy kupimy tylko rzeczy potrzebne do torby a reszte dokupi maz i mija macocha jak juz urodze i wszystko bedzie ok.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałaś raz robione badanie? Może w lab pomylili się, albo niewiem...kurcze.

A ja nie dostałam tu skierowania na toxo..
Joanna...Robią tu toxo normalnie czy tylko prywatnie?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry