reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tako junama madena :
1491980443-aaaaaa.jpeg
1491980455-aaaaaa.jpeg

A fotelik maxi cosi cabrio fix:
1491980477-aaaaaa.jpeg

Aleksander (?) 14 tc 0 dz [emoji225][emoji228][emoji257]

Powodzenia na wizytach!

Roza i jaki ostatecznie masz wózeczek?

Co do łóżeczek. My kupimy takie jak ma Lenka (nadal w nim śpi). Ono jest troszke wieksze chyba 70x140 i zdejmuje się szczebelki po dłuższych bokach, a krótkie boki są złożone takjakby z 2. Jeden sie ściąga i jest normalne łóżeczko dla dziecka nie przypominające tego dzidziusiowego. Teraz też takie kupimy. Mieliśmy też nowe kupić Lence, ale teraz przeczytałam Wasze sugestie odnośnie zmian...hmm może faktycznie lepiej sie wstrzymać. Co za dużo to niezdrowo. Choć z drugiej strony Lenka ma już 4 lata. Niewiem teraz mam mętlik w głowie. Wiem, że drugie dziecko będzie dla niej szokiem.

Dzień dobry dziewczynki :) a ja mam banie, bo jak byłam u lekarza na usg to stwierdził, że wg niego bedę mieć synka. A on jak nie jest pewien to nie mówi. Więc kupiłam sobie mały komplecik dla chłopczyka, żeby pocieszyć oko :) 2 dni temu byłam na kolejnym usg, ale prywatnie u innego lekarza i Pani dr stwierdziła, że to raczej dziewczynka. A jest to lekarz z większym doświadczeniem niż ten drugi. I teraz nie wiem komu wierzyć :p a tak bardzo chciałabym wiedzieć, co noszę w brzuszku :)

Roza, bardzo ładny wózek :)

Malinowa to może tarez jej zmiencie to zanim urodzi się maleństwo to już się przyzwyczai do nowego łóżeczka
Róża fajny wózek [emoji4]
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Malinowa, mój starszy syn miał 4 lata jak zaszłam w ciążę z młodszym, akurat się przeprowadzalismy, ok pół roku przed porodem, dostał wtedy nowy pokój, z nowymi meblami. Te kilka miesięcy mu wystarczyło do adaptacji zanim pojawił się brat [emoji4]
Roza bardzo fajny ten wozek. I mam raka samą (lub prawie) tapetę w pokoju [emoji23][emoji23][emoji23]
1491981638-aaaaaa.jpeg

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Roza piękny wózeczek. A możesz mi powiedzieć...bo on ma taki zaczep budy (i spacerówki) jak ten co ja chce kupić i zastanawiam się czy na tym zaczepie siedzi sztywno czy buja sie lekko przy nacisku przód tył (niewiem czy ktoś rozumie o co mi chodzi).
Kornelcia no właśnie mieliśmy takie zamiary ale niewcześniej niż za 2 miesiące. Zobaczymy bo jednak do malucha sporo trzeba kupić i szczerze mówiąc niewiem czy sie wyrobimy. Łóżeczko jakby co jest jeszcze wymiarowo dla niej dobre. A nie możemy dać je młodszemu dziecku, bo moja córka uwielbiała wszystko jeść. Serio! Jechała po tej górze od szczebelków ząbkami do tego stopnia, że musieliśmy obijać tą górę. Łóżeczko w formie dzidziusiowej już sie nie nadaje do niczego. Zresztą było używane wcześniej przez dziecko kuzynki, jednym słowem wersja dzidziusiowa się wysłużyła.

reklama
Beczulinda...też śliczny. Właśnie te co pokupowałyście mi sie podobają stylowo. Tu jak oglądałam w sklepach są same kanciaki. Prostokątne gondole normalnie jak od linijki. Okropne! A szkoda bo wolałabym pomacać przed zakupem :D

Beczulinda a coś się stało, że Ci tak ciężko na serduszku?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry