Ilona_krk
Aktywna w BB
3 październikNa którego masz termin ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 październikNa którego masz termin ?
Hej dziewczyny, ja pierwszy test zrobiłam w poniedziałek 30.01. no i wyszła druga kreska prawie nie widoczna, więc poleciałam na betę i wyszedł wynik pozytywny, także się dołączam do was. Póki co to doskwiera mi od czasu do czasu ból tak jak na okres, ginekolog powiedział ze to normalne, także juz wyluzowałam.
Ginekolog mi przepisał nospę forte, na wypadek gdyby mnie mocniej bolało, ale da się wytrzymać więc nie biorę póki co.Emenens ja pierwsza startowalam z 48 i do porodu mialam 60, ze szpitala wyszlam ze swoja waga z przed ciazy, teraz startuje z 50, ale trenuje regularnie 3xtyg od prawie roku, teraz wyluzowalam i robilam jakies ciezarowkowe cwiczenia dla 1trymestru.
Mnie dzis brzuch pobolewa bardziej niz zwykle
Gratulacje a kiedy pierwsza wizyta?Hej dziewczyny, ja pierwszy test zrobiłam w poniedziałek 30.01. no i wyszła druga kreska prawie nie widoczna, więc poleciałam na betę i wyszedł wynik pozytywny, także się dołączam do was. Póki co to doskwiera mi od czasu do czasu ból tak jak na okres, ginekolog powiedział ze to normalne, także juz wyluzowałam.
Może to od ćwiczeń? Z wysiłku?Emenens ja pierwsza startowalam z 48 i do porodu mialam 60, ze szpitala wyszlam ze swoja waga z przed ciazy, teraz startuje z 50, ale trenuje regularnie 3xtyg od prawie roku, teraz wyluzowalam i robilam jakies ciezarowkowe cwiczenia dla 1trymestru.
Mnie dzis brzuch pobolewa bardziej niz zwykle
Ja wole jak narazie słone jak słodkie [emoji2]Macie już może jakieś zachcianki ?