reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przy tych mutacjach pai1 czy mthfr nie łyka sie kwasu foliowego zwykłego sklepowo aptecznego bo on truje wątrobe, a dokładnie rozkłada sie w watrobie najpierw na metylowany a potem dopiero przyswaja. Wiec suma sumarum lepiej nie łykac niż łykac sklepowy, W tych witaminach febibion jest już kwas foliowy metylowany ten bardziej naturalny ale pozostałe witaminy juz zwykłe. Wiec jak bym miała z tą świadomością którą teraz mam i bez mutacji które posiadam wybierac miedzy moim starym Prenatal A Febibion wybrała bym febibion. Tylko dlatego ze nie jest tak chemiczny. Tylko nie patrzyłam ile kosztuje :(

dzieki za odp :) pewnie przerzuce się na femibion

reklama
ewegub witamy [emoji4]

Ja zmian twarzowych nie mam, jedynie cyc mi sie pełniejszy zrobił [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Nic - cycki mi nie puchły i nie bolały w pierwszej ciazy dzis te nic

A zobaczcie co fajnego Znalazalm
2e261b70f27d6dccee0001527940ddda.jpg

35757d47980cd1e157f695e9bb0dead5.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ewegub witaj :-)
Ja już po imprezce. Synuś zadowolony to ja też:-)

Mnie dopadają mdłosci ale tak co jakiś czas. Na wieczór najbardziej. Wczoraj już prawie było bliskie spotkanie z toaletą ale udało się :-)
w poprzedniej ciąży strasznie wypadły mi włosy i to garściami. Teraz nie ale za to syfki wychodzą w różnych miejscach.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry