reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulinkamalinka, margotka Witaj :-)

Witam w leniwe niedzielne południe, dzisiaj błogie nic nie robienie, a jak u Was wygląda dzień?
U mnie jeszcze nie ma zachcianek raczej brak apetytu, z nowych rzeczy doszło częste chodzenie do wc, dzisiaj w nocy 3 razy wrrrrr

Emenens ja pierwsza startowalam z 48 i do porodu mialam 60, ze szpitala wyszlam ze swoja waga z przed ciazy, teraz startuje z 50, ale trenuje regularnie 3xtyg od prawie roku, teraz wyluzowalam i robilam jakies ciezarowkowe cwiczenia dla 1trymestru.

Mnie dzis brzuch pobolewa bardziej niz zwykle:(

Ja mam wyrzuty sumienia bo od wrzesnia prawie nic a po porodzie zaczelam 2 tygodnie po juz cwiczyc i pełna para dwa miesiace po porodzie i były super wyniki dwa swietne cykle zorbilam a potem przeprowadzka powrot do prscy i masakra, w domu troche cwiczylam ale umowmy sie, straciłam na formie. Tera. Jak juz wiem o ciazy to ruszam z treningiem ciążowym, masz cos? Jest taka babka litwinuk ona chyba ma jakies, bo ja miałam zdrowa ciąże Noramlnie cwiczyc mozna :)

Tak to jest kobiety ktore mniej waza przybierają wiecej go chyba normalne - ja miałam przez pierwsza ciaza bardzo niski poziom tkanki tłuszczowej. Ja mam 174 wzrostu.
Musze cwiczyc bo zwariuje a strasznie sie boje drugiej ciazy ze bede duzo gorzej wyglądać niz po pierwszej ....

Aha no i ja z tych co ani jednego rozstępu po ciazy.

Zachcianki? Nie nic... Ja oststnie 15 lat mam rozne cykle treningowe doety itp to sie przyzwyczaiłam ze jem to co powinnam a nie na co mam ochote :) wiec raczej z tym problemow nie mam przynjamniej nie miałam w poprzedniej ciazy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wole jak narazie słone jak słodkie
emoji2.png

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w leniwe niedzielne południe, dzisiaj błogie nic nie robienie, a jak u Was wygląda dzień?
U mnie jeszcze nie ma zachcianek raczej brak apetytu, z nowych rzeczy doszło częste chodzenie do wc, dzisiaj w nocy 3 razy wrrrrr
Też w nocy latam, dzisiaj mam jakąś senną niedzielę. :)

Ja też lenistwo [emoji2] najgorsze jest wstawanie w nocy strasznie tego nie lubię.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry