- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Malinowa_ona
Fanka BB :)
Mnie dzisiaj nie.Nie wiem czy którąś z was też, ale mnie dopadła wieczorna depresja, popłakałam, teraz leżę bez życia, generalnie do dupy, więc idę spać, jutro już musi sie poprawić dobranoc dziewczyny
12.10.2017 [emoji480]
Ale generalnie w ciąży zdarza mi się popłakać (w zasadzie bez powodu - albo raczej z wymyślonego problemu)....łoo a nerwowa jestem. Teraz mam nadzieje nie jest tak źle, ale w pierwszej ciąży to mąż miał awantury dziennie. O każdą pierdołe sie darłam.
Dobranoc.
Kurczę obudziłam się na siku i już jestem taka wyspana, że za cholerę nie mogę usnąć... :-/ Już przecież myślę o tej czwartkowej wizycie! Głupie babsko...
Śniło mi się, że mój mąż robił pancakes i aż czuje ich smak w buzi... Ale bym zjadła... próbowałam ich we śnie i były taaakie pyszne, z serkiem waniliowym... :-)
Śniło mi się, że mój mąż robił pancakes i aż czuje ich smak w buzi... Ale bym zjadła... próbowałam ich we śnie i były taaakie pyszne, z serkiem waniliowym... :-)
Link do: Klupś Luna 120x60cm to łóżeczko niemowlęce z niezwykle pięknym designem i kołyską. - 559 zł
Tak sobie przeglądam mebelki dla Malucha i strasznie podoba mi się to łóżeczko :-) trochę drogie, ale ładne, do tego z kołyska: -)
Link do: ZESTAW RADEK III KLUPŚ BIAŁY
A tu drugie, mniej masywne, też ładne :-) i komoda na później :-) uparlam się na białe meble. Będą na początek pasować do naszej sypialni, pozniej zrobimy dziecku pokój- szare ściany, białe mebelki i turkusowe lub żółte dodatki :-) może też 1 ściana w tym kolorze :-) tak sobie wymyśliłam :-)
Tak sobie przeglądam mebelki dla Malucha i strasznie podoba mi się to łóżeczko :-) trochę drogie, ale ładne, do tego z kołyska: -)
Link do: ZESTAW RADEK III KLUPŚ BIAŁY
A tu drugie, mniej masywne, też ładne :-) i komoda na później :-) uparlam się na białe meble. Będą na początek pasować do naszej sypialni, pozniej zrobimy dziecku pokój- szare ściany, białe mebelki i turkusowe lub żółte dodatki :-) może też 1 ściana w tym kolorze :-) tak sobie wymyśliłam :-)
Ostatnia edycja:
dasia
Dzień dobry!
Wstałam wyszykować młodszego go szkoły, ale tak mnie boli głowa od wczoraj, że wracam do łóżka. Mam nadzieję, że to tylko pogoda...
Ewka fajniutkie te mebelki, ale ja mam takie jedno zastrzeżenie przy tych komodach z blatem do przewijania, że zasłaniają część pierwszej szuflady. Może to nie jakiś wielki problem ale mnie drażni [emoji16]
Miłego dnia Nam wszystkim życzę!
Wstałam wyszykować młodszego go szkoły, ale tak mnie boli głowa od wczoraj, że wracam do łóżka. Mam nadzieję, że to tylko pogoda...
Ewka fajniutkie te mebelki, ale ja mam takie jedno zastrzeżenie przy tych komodach z blatem do przewijania, że zasłaniają część pierwszej szuflady. Może to nie jakiś wielki problem ale mnie drażni [emoji16]
Miłego dnia Nam wszystkim życzę!
dasia
Ja mam taką komodę w domufaktycznie! Nie pomyślałam o tym :-) w sumie to ten przewijak chyba nie jest aż taki niezbędny, co o tym myślicie? Przecież to dziecko można przewinąć na łóżku, na komodzie bez nakładki też się da...
I wymyśliłam, że kupię do niej podkładkę do pielęgnacji i przewijania np któraś z tych:
Nad komodą powieszę połkę/i na akcesoria, żeby były pod ręką.Komodę mam odpowiednio szeroką i wysoką (zwracam uwagę na wysokość, bo mam schorzenia w kręgosłupie lędźwiowym). I ma pojemne szuflady, dla Maleństwa jaj znalazł.
Myślę, że na początek wystarczy, tym bardziej, że Maleństwo musi być w naszym pokoju, który jest również dziennym.[emoji4]
Załączniki
KaSia86
To mamy razem wizytę, Ja też czwartek o 18:40 [emoji4] Będzie dobrze, zobaczysz [emoji4]Prywatna. Wydawala sie do dzis taka fajna. Umowilam sie na wizyte na aplikacji znany lekarz do lekarza u ktorego bylam kiedy moj pierwszy nie mial czasu. Wizyte mam w czwartek popoludniu, chyba ze mnie zacznie brzuch bolec to od razu jade na ip
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anetka303
Ale są fajne przewijaki które nakłada się na łóżeczko gdy ma być potrzebnyfaktycznie! Nie pomyślałam o tym :-) w sumie to ten przewijak chyba nie jest aż taki niezbędny, co o tym myślicie? Przecież to dziecko można przewinąć na łóżku, na komodzie bez nakładki też się da...
[emoji127] 28.10.2017
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.