reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum ale masz słodką córeczkę❤:-)

Ja zaraz na uczelnie jadę, nie chce mi się....
Spalam dzis w łóżku córki bo ciagle się budziła i mąż zabrał ją do naszego łóżka :happy:
Ale tam malo miejsca :errr:

reklama
Bum ale masz słodką córeczkę[emoji173]:-)

Ja zaraz na uczelnie jadę, nie chce mi się....
Spalam dzis w łóżku córki bo ciagle się budziła i mąż zabrał ją do naszego łóżka :happy:
Ale tam malo miejsca :errr:
Ja też Zaraz wychodzę.. dzisiaj lepiej bo tylko do 14. A wczoraj 8-20... a potem do teściów ;)

JustaKacper nie gniewam się, nie uraziłaś mnie :) każdemu z nas podoba sie co innego, dlatego pytam jaka Tobie się podoba

Kasia czyzbys mówiła o Pięknej i Bestii? My dzisiaj byliśmy na tym w kinie w 4dx. Na prawdę film fajny. Co ciekawe pierwszy raz widziałam ta historie bo w dzieciństwie nie tolerowałem filmów disneya [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak, "Piękna i Bestia" [emoji16] Ja za to całe dzieciństwo katowałam wszystkie bajki Disneya- do dziś uwielbiam [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej niedzielnie [emoji4]

Ona słodka byla jak była mała teraz to 2.5 letni szatan [emoji48]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t4d [emoji272]

BUM jak większość dzieci w tym wieku [emoji23]przechodzisz przez najcięższy okres, bunt dwulatka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry kochane....
U mnie dzis slonko...teraz wlasnie pije kawke....a na 11 do kosciola z palemka ktora moje dziecko w szkole zrobilo...
Ja dzis sama z synem bo moj stary do roboty polazl....to dobrze moze nam przejdzie do jutra zanim wroci...
Milej niedzieli kochane...ciepelka

reklama
roza w brzuchu była spokojna , to teraz daje popalić od małego [emoji23] ostatnio na fb takie coś mi wyskoczyło do polubienia i tak mi się o moim zlosniku myśli jaka będzie [emoji23] choć tuli się do brzuszka i go całuje ...
1491723827-aaaaaa.jpeg
1491723834-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry