reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum ale masz słodką córeczkę❤:-)

Ja zaraz na uczelnie jadę, nie chce mi się....
Spalam dzis w łóżku córki bo ciagle się budziła i mąż zabrał ją do naszego łóżka :happy:
Ale tam malo miejsca :errr:

reklama
Bum ale masz słodką córeczkę[emoji173]:-)

Ja zaraz na uczelnie jadę, nie chce mi się....
Spalam dzis w łóżku córki bo ciagle się budziła i mąż zabrał ją do naszego łóżka :happy:
Ale tam malo miejsca :errr:
Ja też Zaraz wychodzę.. dzisiaj lepiej bo tylko do 14. A wczoraj 8-20... a potem do teściów ;)

JustaKacper nie gniewam się, nie uraziłaś mnie :) każdemu z nas podoba sie co innego, dlatego pytam jaka Tobie się podoba

Kasia czyzbys mówiła o Pięknej i Bestii? My dzisiaj byliśmy na tym w kinie w 4dx. Na prawdę film fajny. Co ciekawe pierwszy raz widziałam ta historie bo w dzieciństwie nie tolerowałem filmów disneya [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak, "Piękna i Bestia" [emoji16] Ja za to całe dzieciństwo katowałam wszystkie bajki Disneya- do dziś uwielbiam [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej niedzielnie [emoji4]

Ona słodka byla jak była mała teraz to 2.5 letni szatan [emoji48]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t4d [emoji272]

BUM jak większość dzieci w tym wieku [emoji23]przechodzisz przez najcięższy okres, bunt dwulatka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry kochane....
U mnie dzis slonko...teraz wlasnie pije kawke....a na 11 do kosciola z palemka ktora moje dziecko w szkole zrobilo...
Ja dzis sama z synem bo moj stary do roboty polazl....to dobrze moze nam przejdzie do jutra zanim wroci...
Milej niedzieli kochane...ciepelka

reklama
roza w brzuchu była spokojna , to teraz daje popalić od małego [emoji23] ostatnio na fb takie coś mi wyskoczyło do polubienia i tak mi się o moim zlosniku myśli jaka będzie [emoji23] choć tuli się do brzuszka i go całuje ...
1491723827-aaaaaa.jpeg
1491723834-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry