reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja mam może takie głupie pytanie, ale czy Wy też macie tam na dole taka susze ? Bo ja to w życiu tak sucho nie miałam, może dzień przed okresem. A teraz od 3 miesiacy prawie wcale śluzu nie mam. Nie mówiąc już o jakimkolwiek nawilzeniu podczas seksu, którego zresztą u nas jak na lekarstwo. Bo mnie krępuje to ze jestem sucha i w żaden sposób nie mogę się nawilzyc. Ehh ciężko ma ten mój mąż ze mnie teraz

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam tylko bardzo dużo śluzu ale przy zapaleniu. Mam to samo, na dodatek na niektóre żele mam uczulenie. Wazelinka najlepsza

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny! :-) Wczoraj bardzo szybko usnelam, chyba muszę znów trochę zacząć drzemki łapać w dzień, bo wieczorami jestem wykończona...

Sunday zazdroszczę... my mamy jedno podwórko, jedno wejście i nic mnie nie denerwuje tak, jak to ze że moi tesciowie strasznie balagania... Do tej pory zawsze odkurzalam i mylam wszystkie korytarze 2 razy w tygodniu, teraz nie mogę tego zrobić, teściowej się ani nie chce, ani nie ma sił, więc schody brudne, ukurzone, że aż wstyd... jeszcze ona ciągle chodzi z jedzeniem po domu, wszędzie kruszy, cos rozlewa... Tak to naprawdę kobieta do rany przyloz, pomocna, nie miesza sie, przyjdzie raz w tygodniu, ale zawsze pyta jak sie czuje i co słychać jak gdzies wychodzimy, ale taka zbieraczka i balaganiara, że aż wstyd jak ktoś nas odwiedzi...

Ale sobie ponarzekalam od rana :-)
Któraś ma dziś wizytę u lekarza??
Jeśli tak, to oczywiście trzymam kciuki :-)

Hej dziewczyny :) mimo ze szaro buro uważam ze piękny dzień dzisiaj ^^

Mąż dostał tysiąc złotych podwyżki w pracy, dzisiaj będziemy świętować :D [emoji166][emoji323]

Ewka miło mi :) nie odłączyli mi internetu [emoji23] aczkolwiek ja od jakiegoś tygodnia wgl nie zaglądałam do niego...

Co robicie dzisiaj na obiad? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja zamierzam zrobić zupę pomidorową, bo mam trochę zapasteryzowanego rosołu w lodówce. Na drugie danie gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kwaszonym :-) Dziś obiad po najmniejszej linii oporu :-)

Super, że tak docenili Twojego męża :-) Dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą, szczególnie teraz :-)

Moja mama wczoraj zrobiła mi babkę ziemniaczaną i jeszcze dała na wynos, zupka ogórkowa również do podgrzania, więc jak wrócę z pracy to obiad niemalże gotowy :) od poniedziałku wybieram się na zwolnienie lekarskie do 19 kwietnia, także będę miała czas na robienie obiadków,bo w tygodniu jak wracam o 16 to w ogóle nie mam ochoty. żeby cokolwiek robić. :)

Czesc dziewczynki...
Wlasnoe oczy otworzylam...
Obudzilam.sie w nocy i kurde znowu plamie....a juz myslalam ze mam spokoj...
Poza tym ostatnio takie erotyczne sny mam i to nie z moim m....jakby to zobaczyl to..

U mnie dzis rybka z fryteczkami bo moi chlopcy sobie zazyczyli...i machne jakas surowke...
Ide budzic syna do szkoly i udanych wizyt moje drogie...
Roza super ze tak hojnie docenili twojego meza...i odzywaj sie czesciej bo my tu martwilysmy sie o ciebie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry