reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja mam może takie głupie pytanie, ale czy Wy też macie tam na dole taka susze ? Bo ja to w życiu tak sucho nie miałam, może dzień przed okresem. A teraz od 3 miesiacy prawie wcale śluzu nie mam. Nie mówiąc już o jakimkolwiek nawilzeniu podczas seksu, którego zresztą u nas jak na lekarstwo. Bo mnie krępuje to ze jestem sucha i w żaden sposób nie mogę się nawilzyc. Ehh ciężko ma ten mój mąż ze mnie teraz

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam tylko bardzo dużo śluzu ale przy zapaleniu. Mam to samo, na dodatek na niektóre żele mam uczulenie. Wazelinka najlepsza

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny! :-) Wczoraj bardzo szybko usnelam, chyba muszę znów trochę zacząć drzemki łapać w dzień, bo wieczorami jestem wykończona...

Sunday zazdroszczę... my mamy jedno podwórko, jedno wejście i nic mnie nie denerwuje tak, jak to ze że moi tesciowie strasznie balagania... Do tej pory zawsze odkurzalam i mylam wszystkie korytarze 2 razy w tygodniu, teraz nie mogę tego zrobić, teściowej się ani nie chce, ani nie ma sił, więc schody brudne, ukurzone, że aż wstyd... jeszcze ona ciągle chodzi z jedzeniem po domu, wszędzie kruszy, cos rozlewa... Tak to naprawdę kobieta do rany przyloz, pomocna, nie miesza sie, przyjdzie raz w tygodniu, ale zawsze pyta jak sie czuje i co słychać jak gdzies wychodzimy, ale taka zbieraczka i balaganiara, że aż wstyd jak ktoś nas odwiedzi...

Ale sobie ponarzekalam od rana :-)
Któraś ma dziś wizytę u lekarza??
Jeśli tak, to oczywiście trzymam kciuki :-)

Hej dziewczyny :) mimo ze szaro buro uważam ze piękny dzień dzisiaj ^^

Mąż dostał tysiąc złotych podwyżki w pracy, dzisiaj będziemy świętować :D [emoji166][emoji323]

Ewka miło mi :) nie odłączyli mi internetu [emoji23] aczkolwiek ja od jakiegoś tygodnia wgl nie zaglądałam do niego...

Co robicie dzisiaj na obiad? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja zamierzam zrobić zupę pomidorową, bo mam trochę zapasteryzowanego rosołu w lodówce. Na drugie danie gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kwaszonym :-) Dziś obiad po najmniejszej linii oporu :-)

Super, że tak docenili Twojego męża :-) Dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą, szczególnie teraz :-)

Moja mama wczoraj zrobiła mi babkę ziemniaczaną i jeszcze dała na wynos, zupka ogórkowa również do podgrzania, więc jak wrócę z pracy to obiad niemalże gotowy :) od poniedziałku wybieram się na zwolnienie lekarskie do 19 kwietnia, także będę miała czas na robienie obiadków,bo w tygodniu jak wracam o 16 to w ogóle nie mam ochoty. żeby cokolwiek robić. :)

Czesc dziewczynki...
Wlasnoe oczy otworzylam...
Obudzilam.sie w nocy i kurde znowu plamie....a juz myslalam ze mam spokoj...
Poza tym ostatnio takie erotyczne sny mam i to nie z moim m....jakby to zobaczyl to..

U mnie dzis rybka z fryteczkami bo moi chlopcy sobie zazyczyli...i machne jakas surowke...
Ide budzic syna do szkoly i udanych wizyt moje drogie...
Roza super ze tak hojnie docenili twojego meza...i odzywaj sie czesciej bo my tu martwilysmy sie o ciebie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry