Wyimaginowana
Fanka BB :)
Oo widzę że nie tylko ja zadowolona z xlandera. Kurcze kochałam ten wózek. Chyba poszukam jakieś używki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na umowę zlecenieA jest tu może jakaś mamusia, która pracowała lub pracuje na umowe o prace tymczasową?
Kochana pocieszę Cię ze ja wymiotowałam samą śliną a w efekcie i żółcią bo w żołądku nic juz nie było, dzień w dzień od 6 tygodnia ciąży do skończenia 11 tygodnia czyli całe 5 tygodni. Wiem że jest to okropnie męczące i człowiek nie ma na nic siły ale dasz rady niektóre kobiety przechodzą to wcześniej, niektóre pozniej, pewnie teraz dopiero przyszła na Ciebie pora. Możemy tylko zazdrościć tym co przechodzą ten okres bezpbjawowo kup sobie korzeń imbiru i zaparzaj w herbacie lub wodzie, u mnie dobrze łagodził nudnościCzuję się dzisiaj tak tragicznie, że chce mi się płakać koniec 13tyg. A ja drugi raz podczas ciąży wymiotowalam, samą silną... słabo mi i w ogóle a jeszcze 2h w pracy... mam dość na dziś
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pracowałam przed pierwszą ciążą.A jest tu może jakaś mamusia, która pracowała lub pracuje na umowe o prace tymczasową?