reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A za mną ciągle chodzi ten Tutek Grander Play. Na Allegro jest 3 w 1 za około 1500 zł. Własnie jak byłam w sklepie i różne wózki macałam i dotykałam, ten mi się podobał najbardziej.

reklama
Mój mąż wyjeżdża od ponad roku. Ale wciąż się nie przyzwyczaiłam. W międzyczasie miałam poważne kłopoty zdrowotne (zagrożenie życia), do tego dwóch synów 17 i 12 lat. Nie jest łatwo. Jednym ze sposobów jest to, że liczę czas tylko danego wyjazdu, a nie że to jeszcze potrwa miesiące. Tak mi jest łatwiej. Przyjeżdża do domu co 3-5 tyg. Jakoś ogarniamy....

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
Mój mąż jak pojechał to okazało się, że to on sobie bardziej z tym nie radzi i teraz ja jadę do niego na tydzień w odwiedziny i wracamy razem na święta

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nową mamę [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Temat wozkow widze ;) Ja x-landerem zrobilam ok 60tys km [emoji14] oj kochalysmy z corciami te spacerki :D i powiem tak- wozek nie do zdarcia! Ciezki owszem ale tak stabilny wytrzymaly i niezawodny ze szok. Lekka spacerowke tez mam "do sklepu itp" ale i tak x-lander najlepszy byl dla mnie wiec pewnie zostane przy tej marce. Nawet dawal rade w gorach na kamieniach i na plazy nad morzem ;) Mutsy podobaja mi sie bardzo ale chyba bym go szybko zajezdzila..jakos taki malo wytrzymaly mi sie zdaje ;)

Witam nowa mamusie :) Wspolczuje takiej rozlomki z mezem..

Udanych wizyt Kobitki! Oby same dobre wiesci!
Ps. Jak mi dzis niedobrzeeee...bleee :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ☺ moge się do Was dołączyć? Mam 25 lat i mieszkam we Francji. Aktualnie jestem w 12 tyg ciazy (liczony przez ginekologa). Planowany termin porodu mam na 21 październik☺. Jest to moja pierwsza ciąża, więc wszystko całkiem nowe ☺. Oczywiście pełno obaw i stresow czy sobie poradzę. Zwłaszcza ze będę przez ostatnie dwa miesiące ciazy sama. Mąż ma wrócić na poród Ale zaraz po nim wraca zagranicę. I zobaczymy się dopiero na święta. Narazie mnie to przeraża ale muszę być silna bo wiem ze i Jemu nie jest łatwo ze będziemy żyć osobno.
Hej ☺ moge się do Was dołączyć? Mam 25 lat i mieszkam we Francji. Aktualnie jestem w 12 tyg ciazy (liczony przez ginekologa). Planowany termin porodu mam na 21 październik☺. Jest to moja pierwsza ciąża, więc wszystko całkiem nowe ☺. Oczywiście pełno obaw i stresow czy sobie poradzę. Zwłaszcza ze będę przez ostatnie dwa miesiące ciazy sama. Mąż ma wrócić na poród Ale zaraz po nim wraca zagranicę. I zobaczymy się dopiero na święta. Narazie mnie to przeraża ale muszę być silna bo wiem ze i Jemu nie jest łatwo ze będziemy żyć osobno.

Cześć ;) to jesteśmy w tym samym wieku i to jest też moja pierwsza ciąża o którą się staraliśmy 1,5 roku :) a termin porodu mam na 23 ;)

Czesc dziewczyny... Witam nowa mamuske..
Od rana nie wchodzilam..a tu tyle do poczytania...
U mnie dzis piekne slonce...az szkoda bylo w domu siedziec...a poza tym zauwazylam ze jak sie troche zmecze w dzien i dotlenie to spie cala noc...
Bylam dzis w pracy potem na malych zakupach...kupilam sobie fajna bluzeczke..bedzie rosla razem z brzuszkiem...dalam cale 25zl. A podobna w sklepie ciazowym dwa razumy tyle...masakra...
Mialam dzis tel od ksiegowej ze rzeczywiscie sie pomylila i dxis wieczorem albo jutro najpozniej mam miec reszte pieniedzy na koncie...i nie musze zadnego dodatkowego zaswiadczenia donosic...takze super....musze sie wreszcie i ja do tego hm wybrac...tak chwalicie te leginsy ciazowe...ale niestety moj maz nienawidzi chodzic po galeriach......
Milego dzionka ja robie obiad a pozniej lece z mlodym do kosciola na probe komunijna...
Udanych wizyt kochane...

Hej Dziewczyny :)
Witaj Lili91 :)
Dopiero skończyłam czytać tyle napisalyscie :) ja dzisiaj siedzę w domu ale miałam trochę prasowania, obiadek zrobiłam już także teraz mam zaś dla siebie. Adam od paru dni w końcu lubi bawić się sam :) :) do tej pory chciał mieć towarzystwo, jak wychodziłam z pokoju to wolał Mamo nie uciekaj, chodź :) ja nie musiałam nic robić ale miałam po prostu patrzeć
Ciężko jest mieć męża za granica, podziwiam kobiety które dają sobie z tym radę. Wiem ze czasem nie ma innego wyjścia, trzeba to przetrwać
My w Niemczech tez jesteśmy sami, mieszka tez brat męża z rodzina ale wiadomo każdy pracuje i ma swoje zajęcia także trzeba było sobie radzić z maluszkiem. Mąż wraca popołudniu także nie było tak zle ale córkę rodziłam w Polsce i dookoła miałam cała rodzine do pomocy w razie czego. Bałam sie trochę jak to bedzie samemu z dzidziusiem i starsza córka ale powiem Wam szczerze ze nie miałam żadnych problemów. Jednak kobieta naprawdę potrafi wszystko super zorganizować :) wyprawić dziecko do szkoły zająć się niemowlakiem posprzątać mieszkanie zrobić obiadek i znaleźć czas dla siebie :) to nie jest takie trudne :)

reklama
Natasza , czekam na info po wizycie [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t1d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry