reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Beczulinda aaa widzisz u mnie w okolicy nie znam ani jednej i nie słyszłam ani w rodzinie nie ma , więc jest nadzieja, że jak coś nie będzie ich dużo tak samo jak z Mikołajem nie słysze , żadna koleżanka nie ma nikt ze znajomych z rodziny - ale zapewne jak dzidziol się urodzi to co drugi dzieć będzie się tak nazywał :D:D:D z Leną miałam to samo a teraz co druga wrrr :D
No ja jeszcze zanim poznałam mojego M, czyli grubo ponad 5 lat temu sobie wymyśliłam, że chcę mieć córkę Aurelię. A teraz ponoć się robi moda na to imię... Można się wkurzyć no :D

reklama
Ja bym chciala nazwac Jagoda albo Oskar [emoji38]ale jeszcze nie wiem co na to mój mąż bo my zawsze się nie zgadzamy co do imion i teraz czekam aż on pierwszy coś zaproponuje.[emoji12]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

O matko dajcie spokoj z tym Antonim,mam chrzesniaka antosia i jest w 1kl podstawowki i nienawidzi swojego imienia, szefowa mialam Antonine i nikt jej nie mowil po pierwszym tylko przedstawiala sie drugim;) jakos mam skrzywienie na to imie, dziecko fajne,a w doroslym zyciu juz nie... pozatym na pewno nie wybiore imienia ktore jest w pierwszej dziesiatce popularnosci,moj Milosz ma w grupie dzieci 7Julii i 4leny 2antosiow i franka :p

Wszystkie metody daja 50% szans wiec spore szanse;)

O matko dajcie spokoj z tym Antonim,mam chrzesniaka antosia i jest w 1kl podstawowki i nienawidzi swojego imienia, szefowa mialam Antonine i nikt jej nie mowil po pierwszym tylko przedstawiala sie drugim;) jakos mam skrzywienie na to imie, dziecko fajne,a w doroslym zyciu juz nie... pozatym na pewno nie wybiore imienia ktore jest w pierwszej dziesiatce popularnosci,moj Milosz ma w grupie dzieci 7Julii i 4leny 2antosiow i franka [emoji14]

Wszystkie metody daja 50% szans wiec spore szanse;)
Wiesz nikt nie będzie patrzył na to , ze komuś sie to imię nie podoba , tylko nazwie swoje dziecko po swojemu ... I komuś tak szczerze nic do tego.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t0d [emoji272]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry