reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Powiem Wam, że nie słyszałam o tej teorii z tętnem dzidziusia. Myślicie, że to się sprawdza? U nas na prenatalnych było 167 uderzeń/min!

A ja nie mam konkretnych zachcianek, jem wszystko co w rękę wpadnie :-)
z tym tętnem to zapewne jak z kształtem brzucha , smakami hehe u jednych wyjdzie u drugich nie , ale słyszałam dużo i czytałam , że się sprawdza :p

Na lody też mam ochotę, od kilku dni codziennie jem :)
A co do metod rozpoznawania płci, to każda w 50 % jest prawda ;) nie ma co na nie patrzeć.
Byliśmy z mężem na spacerku, poszliśmy za miasto do lasu i zrobiliśmy 12 km :) wracajac poszlismy ma lody [emoji14] uwielbiam spacery!

w ogóle teraz tak oglądam badania od małej usg i ostatnią @ miałam z młodą 23.12 a teraz miałam 26.12 :D

O tak? nie slyszalam o tym tetnie moja corka miała na prenatalnym 160 to muszę sprawdzić u syna. Ale fajnie by było chciałabym drugą dziewczynkę [emoji38]

Alraris moja córka na prenatalnym też miała być chłopcem [emoji6]
Ufff, to jest nadzieja, bo ja bardzo chciałabym córeczkę :D

Dziewczyny a imiona macie już wybrane? :)
Dla córki mam wybrane na 100%, a dla chłopca chciałam dać szanse mojemu M się wykazać. Mi się podoba Edmund i jak on się nie będzie przy innym upierał, to będzie Edmund. Ale on też proponował Stasia i Adasia z takich, co nie zaprotestowałam. No więc teraz trzeba rozważać i wybierać...

Może będą obchodzić tego samego dnia urodziny? :-D
wiesz co Lenor jest z 24.09 - ja mam termin na 2.10 , ale będę mieć cc a robią prawdopodnie wcześniej , więc może zbliżony termin będzie :p - choć bardzo bym chciała by dzidziol był również z września:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry