reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Alicja stało się teraz bardzo modne. "Za moich czasów " zawsze byłam jedyna Alicją jaka znałam [emoji14] Powiem Wam, że jak byłam młodsza to strasznie mi się to imię nie podobało. Do tego stopnia ze jak dzieciaki tak do mnie mówiły w szkole to potrafiłam się pobić z tego powodu :D ale teraz bardzo mi się podoba i gdyby nie było to moje imię to tak właśnie nazwałbym córkę :D
U nas póki co stanęło na Michale lub Marcelinie :)

reklama
Beczulinda aaa widzisz u mnie w okolicy nie znam ani jednej i nie słyszłam ani w rodzinie nie ma , więc jest nadzieja, że jak coś nie będzie ich dużo tak samo jak z Mikołajem nie słysze , żadna koleżanka nie ma nikt ze znajomych z rodziny - ale zapewne jak dzidziol się urodzi to co drugi dzieć będzie się tak nazywał :D:D:D z Leną miałam to samo a teraz co druga wrrr :D

Ja się dziewczyny dzisiaj z Wami żegnam bo mojemu maluszkowi przestało bić serduszko. Dziękuję Wam za ten czas i wszystkie rady. Życzę Wam nudnej reszty ciąży i łatwych porodów

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek Listopad 2011 [emoji173]
Strasznie mi przykro [emoji22] Trzymaj się.. [emoji173][emoji22]

w57v3e3kdnfl41ek.png

U nas jak dziewczynka to bedzie Tosia (Tola), a jeśli chłopczyk to mamy dylemat bo od początku nie wiedzieliśmy jak dać chłopcu... Teraz niby z prenatalnych wyszło Że na "mniej niż 70% chłopak" wiec chyba bedzie Szymuś :) jeszcze sie zastanawiamy :)

Hej ja już po usg, dzidzia ma 6,63 cm czynność serca 157/min. Rozwija się prawidlowo, żołądek i pęcherz widoczne. Dzidzia tak jest ułożona że lekarz aby ja pomierzyć musial mi robić usg dowcipnie i przez brzuch [emoji6]
1491319373-aaaaaa.jpeg
1491319380-aaaaaa.jpeg

Co do ruchów to ja też już czuje a jestem w 13 tc. Przy pierwszym czułam w 20 tc a przy drugim w 15 tc.[emoji38]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
Śliczna dzidzia [emoji7]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Kornelcia jak sprawdzisz daj znać jakie miał tętno synuś :) moja na prenatalnych miała wpisane 160 aż :/
No u mojego syna w 11t 6d tętno było 163 więc jednak nie można się tym sugerować [emoji6]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry