reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Alicja stało się teraz bardzo modne. "Za moich czasów " zawsze byłam jedyna Alicją jaka znałam [emoji14] Powiem Wam, że jak byłam młodsza to strasznie mi się to imię nie podobało. Do tego stopnia ze jak dzieciaki tak do mnie mówiły w szkole to potrafiłam się pobić z tego powodu :D ale teraz bardzo mi się podoba i gdyby nie było to moje imię to tak właśnie nazwałbym córkę :D
U nas póki co stanęło na Michale lub Marcelinie :)

reklama
Beczulinda aaa widzisz u mnie w okolicy nie znam ani jednej i nie słyszłam ani w rodzinie nie ma , więc jest nadzieja, że jak coś nie będzie ich dużo tak samo jak z Mikołajem nie słysze , żadna koleżanka nie ma nikt ze znajomych z rodziny - ale zapewne jak dzidziol się urodzi to co drugi dzieć będzie się tak nazywał :D:D:D z Leną miałam to samo a teraz co druga wrrr :D

Ja się dziewczyny dzisiaj z Wami żegnam bo mojemu maluszkowi przestało bić serduszko. Dziękuję Wam za ten czas i wszystkie rady. Życzę Wam nudnej reszty ciąży i łatwych porodów

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek Listopad 2011 [emoji173]
Strasznie mi przykro [emoji22] Trzymaj się.. [emoji173][emoji22]

w57v3e3kdnfl41ek.png

U nas jak dziewczynka to bedzie Tosia (Tola), a jeśli chłopczyk to mamy dylemat bo od początku nie wiedzieliśmy jak dać chłopcu... Teraz niby z prenatalnych wyszło Że na "mniej niż 70% chłopak" wiec chyba bedzie Szymuś :) jeszcze sie zastanawiamy :)

Hej ja już po usg, dzidzia ma 6,63 cm czynność serca 157/min. Rozwija się prawidlowo, żołądek i pęcherz widoczne. Dzidzia tak jest ułożona że lekarz aby ja pomierzyć musial mi robić usg dowcipnie i przez brzuch [emoji6]
1491319373-aaaaaa.jpeg
1491319380-aaaaaa.jpeg

Co do ruchów to ja też już czuje a jestem w 13 tc. Przy pierwszym czułam w 20 tc a przy drugim w 15 tc.[emoji38]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
Śliczna dzidzia [emoji7]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Kornelcia jak sprawdzisz daj znać jakie miał tętno synuś :) moja na prenatalnych miała wpisane 160 aż :/
No u mojego syna w 11t 6d tętno było 163 więc jednak nie można się tym sugerować [emoji6]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry