reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kurcze a ja nie mam pojęcia jakie imię dać... córka Emilia, synek Adam a teraz to mamy problem :) mamy długie nazwisko wiec wiem tyle ze imie musi być dość krótkie
Podoba mi się Lena a dla chłopca Antoni (mimo ze było wyżej krytykowane :) ale w najbliższej rodzinie mamy Antosia na dokładkę z tym samym nazwiskiem wiec to imię niestety odpada
Co do wózka to tez nie wiem jaki chciałabym mieć, raczej nie będę kupować nowego bo można dostać używany w super stanie za mniejsza kasę, ale najpierw muszę się porozglądac i wybrać model

Mi się podoba Mutsy Urban Rider ze skrętna osią ale jego cena mnie odstrasza. Potem był bebbetto Murano. Ale jak go zobaczyłam na żywo to przestał mi się podobać. No a teraz jest ten na tapecie. Ciekawe jak długo heheh

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No z imionami tak jak i z wszystkim...zawsze znajdzie się ktoś komu się nie będzie podobało. Ale to dobrze. Pomyślcie jakby było nudno gdyby wszystkim podobało się to samo! Mielibyśmy np same Zuzie i samych Adasiów (przypadkowo rzucone imiona).

Mi się podoba Mutsy Urban Rider ze skrętna osią ale jego cena mnie odstrasza. Potem był bebbetto Murano. Ale jak go zobaczyłam na żywo to przestał mi się podobać. No a teraz jest ten na tapecie. Ciekawe jak długo heheh

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A tego riko brano widziałaś już na żywo? Ja mam ten problem, że tu nie znajdę go tak do "pomacania".

Natasza pomimo ciąży nakopie ci do doopy za te myślenie [emoji48]

Mi sie podoba i zakupimy raczej baby merc faster 2 , opinie na stronie producenta sa ok, sąsiadka ma i tez chwali.
Ogladalismy ostatnio i bardzo w oko mi wpadł ten kolorek , ale nie odwaze sie bo jest z eco skóry cały [emoji17] ... Ale inny wybierzemy napewno [emoji6]
1491335770-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t0d [emoji272]

reklama
No ten merc faster też jest śliczny...pierwszy który mi sie spodobał od oglądania. Ja zobaczyłam go w wersji....takiej miętowej ;) a potem mąż znalazł tego riko. Zobaczymy czasu jeszcze sporo.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry