reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj Ewelyn przykro mi :( trzymaj się jakoś.

Najszczęśliwsza....witaj po pierwsze, po drugie łączę się z Tobą w chorobie. Mnie też rozłożyło :/
Co do imion, u nas będzie Lilia albo Oliwier. Nasza córka Lena mówi, że to Oliś...zobaczymy czy ma dobre przeczucie.

Było pytanie o wózek (niewiem kto...strasznie szybko piszecie) Riko brano ecco - my mamy go na oku. Bardzo nam się podoba.

natasza zapewne nie maa czego [emoji4] pochwalisz sie po wizycie [emoji6]

Malinowa fajny [emoji6] choć te wózki według mnie wszystkie podobne [emoji14]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t0d [emoji272]

Najszczęśliwsza....witaj po pierwsze, po drugie łączę się z Tobą w chorobie. Mnie też rozłożyło :/
Co do imion, u nas będzie Lilia albo Oliwier. Nasza córka Lena mówi, że to Oliś...zobaczymy czy ma dobre przeczucie.

Było pytanie o wózek (niewiem kto...strasznie szybko piszecie) Riko brano ecco - my mamy go na oku. Bardzo nam się podoba.

Ja pytałam, ja też właśnie patrzę na niego ale nie na ecco. To co znalazłam na necie to dobre ma opinie.

Ja mam takie upatrzone.
IMG_20170404_214052.jpg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170404_214052.jpg
    IMG_20170404_214052.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 206

Dużo zdrówka życzę :)

U nas z imionami juz zaczyna być wesoło. Mój mąż jest Szwajcarem i twierdzi, ze imię musi mu pasować do nazwiska, wiec musi być z kantonu, z którego pochodzi. [emoji23][emoji23][emoji23] zaczął juz przedstawiać propozycje, oczywiście żadne mi sie nie podoba. [emoji23]
No nic mamy jeszcze chwile czasu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

natasza zapewne nie maa czego [emoji4] pochwalisz sie po wizycie [emoji6]

Malinowa fajny [emoji6] choć te wózki według mnie wszystkie podobne [emoji14]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t0d [emoji272]

Chciałabym, aby wszystko było dobrze... Tyle lat staramy się o maleństwo...

Igusiad ładne.
Mój mąż mi zapowiedział jak sie dowiedzieliśmy o ciąży, że teraz on sam wybierze wózek...bo poprzedniego nie lubił a ja go tak kochałam i był dużo tańszy niż ten typ mojego męża. Ale przyznam szczerze, że mi też sie podoba.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry