reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja jeszcze ruchów nie czuje , choć raz tak jakby cos mi tam przepłynęlo [emoji23]

Ale mam ochotę na snicersa a nie chce mi sie isc do sklepu [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t0d [emoji272]
Ja za to ciagle lody wcinam dzisiaj juz jednego pochlonęlam i jak syn zaraz skończy ćwiczenia to idziemy na big milka z polewą [emoji509]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

reklama
Ja to marze o jakiejś czekoladzie i nawet bym nie pogardziła żadnym smakiem ale o tym to mogę zapomnieć przez najbliższe miesiące [emoji52]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny.

Ja dziś rano byłam na badaniu krwi, a resztę dnia prawie całą przespałam. Staram się możliwie jak najbardziej skrócić czas, by było już jutro ;)

Mnie to tak boli brzuch, że gdyby mała nawet pięściami we mnie uderzała to bym nie poczuła. Jestem okropnie obolała...o_O

Witam nowamamuske...kochana na przezuebienie to herbatka z cytrynka i miodem iduzo lez...wypoc to dziadostwo...a gdybys miala wysoka goraczke to mozesz lyknac apap...ale to tylko w ostatecznosci...zdrowiej..
A ja lody to tez tonami pochlaniam...wlasnie otworzylam pudelko manhatanow....i pewnie do jutra cale zjem...
A i pochlaniam tonami skitelsy...tak bardzo mi smakuja jaknigdy....nie potrafie sobie odmowic....

Ja miałam robione usg przez brzuch w 9 tyg i maleństwo mierzyło 2,5 cm a tętno miało 180 ;)
Czekamy z niecierpliwością na kolejną wizytę i już się nie możemy doczekać aż poznamy płeć :biggrin2:

Powiem Wam, że nie słyszałam o tej teorii z tętnem dzidziusia. Myślicie, że to się sprawdza? U nas na prenatalnych było 167 uderzeń/min!

A ja nie mam konkretnych zachcianek, jem wszystko co w rękę wpadnie :-)

Kornelcia jak sprawdzisz daj znać jakie miał tętno synuś :) moja na prenatalnych miała wpisane 160 aż :/

Ehh wiedzialam ze jakies smutne wiesci jak zobaczylam ile mam postow do przeczytania:( trzymaj sie:* naprawde bedzie dobrze:* niejedna z nas ma to za soba wiec w razie czego nie krepuj sie tylko pytaj:(

Niestety dziewczyny tetno nie ma nic wspolnego z plcia:p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry