reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja jeszcze ruchów nie czuje , choć raz tak jakby cos mi tam przepłynęlo [emoji23]

Ale mam ochotę na snicersa a nie chce mi sie isc do sklepu [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t0d [emoji272]
Ja za to ciagle lody wcinam dzisiaj juz jednego pochlonęlam i jak syn zaraz skończy ćwiczenia to idziemy na big milka z polewą [emoji509]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

reklama
Ja to marze o jakiejś czekoladzie i nawet bym nie pogardziła żadnym smakiem ale o tym to mogę zapomnieć przez najbliższe miesiące [emoji52]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny.

Ja dziś rano byłam na badaniu krwi, a resztę dnia prawie całą przespałam. Staram się możliwie jak najbardziej skrócić czas, by było już jutro ;)

Mnie to tak boli brzuch, że gdyby mała nawet pięściami we mnie uderzała to bym nie poczuła. Jestem okropnie obolała...o_O

Witam nowamamuske...kochana na przezuebienie to herbatka z cytrynka i miodem iduzo lez...wypoc to dziadostwo...a gdybys miala wysoka goraczke to mozesz lyknac apap...ale to tylko w ostatecznosci...zdrowiej..
A ja lody to tez tonami pochlaniam...wlasnie otworzylam pudelko manhatanow....i pewnie do jutra cale zjem...
A i pochlaniam tonami skitelsy...tak bardzo mi smakuja jaknigdy....nie potrafie sobie odmowic....

Ja miałam robione usg przez brzuch w 9 tyg i maleństwo mierzyło 2,5 cm a tętno miało 180 ;)
Czekamy z niecierpliwością na kolejną wizytę i już się nie możemy doczekać aż poznamy płeć :biggrin2:

Powiem Wam, że nie słyszałam o tej teorii z tętnem dzidziusia. Myślicie, że to się sprawdza? U nas na prenatalnych było 167 uderzeń/min!

A ja nie mam konkretnych zachcianek, jem wszystko co w rękę wpadnie :-)

Kornelcia jak sprawdzisz daj znać jakie miał tętno synuś :) moja na prenatalnych miała wpisane 160 aż :/

Ehh wiedzialam ze jakies smutne wiesci jak zobaczylam ile mam postow do przeczytania:( trzymaj sie:* naprawde bedzie dobrze:* niejedna z nas ma to za soba wiec w razie czego nie krepuj sie tylko pytaj:(

Niestety dziewczyny tetno nie ma nic wspolnego z plcia:p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry