reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karotka bardzo mi przykro :( nie umiem napisać nic więcej :(

alpine, to mamy szansę się zobaczyć :) Mój M co roku nosi na bitwie chorągiew krzyżackich łuczników, ja w tym stanie na pole bitwy nie wyjdę, pewnie będę z babami z naszej chorągwi kibicować pod płotem z prawej strony (w tym przejściu takim dla ratowników). Ale my tam jesteśmy na ogół cały tydzień przed bitwą.

Byłam dziś raniutko na usg i pobraniu krwi na prenatalne.
Wg USG wszystko zdrowe, rozwija się prawidłowo, Zwierzak machał sobie wesoło łapkami :) Ma 7,5 cm, serduszko bije 154 na minutę, a wg usg wiek ciąży 13+2 (wg om kilka dni więcej).

Foteczka tu na gorąco, potem dodam do tematu o wizytach:
Zobacz załącznik 801278
Nuba wiodac hihi [emoji23]
Super , ze wszystko ok!

Duzo u nas tych chłopaków [emoji4]

Kciuki za resztę wizyt , ja mam za tydzień u prywatnego [emoji4]

Dzisiaj mam dzień placzka + 2 razy mi krew z nosa leciała , dzisiaj mam dość, koncze obid no P do pracy .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]

reklama
Alraris śliczny młody mężczyzna Ci w brzuszku rośnie. To ile tych chłopaków masz?

Ja chciałam syna dostałam córkę, a teraz mi wszystko jedno...byle zdrowe :) ale ciekawa jestem kto tam w brzusiu siedzi. Moja córa mówi, że "Oliś".

Czesc dziewczynki...
Karotka przykro mi bardzo...
Ja dzis od rana na nogach...wreszcie moge wychodzic z domu na spacery i cuesze sie niezmiernie bo piekna pogoda i nie potrafilabym w domu wysiedziec..
Ja to juz w sumie bardzo dobrze sie czuje...juz nie mam mdlosci i piersi jakby mniej bolaly...tylko coraz ciezej dobrac mi cos wygodnego do ubrania..
Chyba musze sie wreszcie na te zakupy wybrac...myslalam o takiej dlugiej koszuli do leginsow bedzie jak znalazl...moze jutro skocze..
Powiedzcie mi dziewczyny czy farbujecie wlosy w ciazy...ja jeszcze nie farbowalam bo czekalam zeby te pierwsze 3 miesiace minely...ale juz tak okropnie wygladam ze ciagle w zwiazanych chodze...a jak tam u was

Justa...ja jeszcze w tej ciąży nie farbowałam, ale po prostu tak wyszło. Właśnie muszę się zmobilizować :D W pierwszej ciąży normalnie farbowałam.

Czesc dziewczynki...
Ja dzis od rana na nogach...wreszcie moge wychodzic z domu na spacery i cuesze sie niezmiernie bo piekna pogoda i nie potrafilabym w domu wysiedziec..
Ja to juz w sumie bardzo dobrze sie czuje...juz nie mam mdlosci i piersi jakby mniej bolaly...tylko coraz ciezej dobrac mi cos wygodnego do ubrania..
Chyba musze sie wreszcie na te zakupy wybrac...myslalam o takiej dlugiej koszuli do leginsow bedzie jak znalazl...moze jutro skocze..
Powiedzcie mi dziewczyny czy farbujecie wlosy w ciazy...ja jeszcze nie farbowalam bo czekalam zeby te pierwsze 3 miesiace minely...ale juz tak okropnie wygladam ze ciagle w zwiazanych chodze...a jak tam u was
Ja farbowalam w 2 miesiacu, bo nawet nie pomyślałam, że nie mogę. Teraz mi położna powiedziała, że na razie nie farbowac. Kupiłam ten preparat na odrosty, Ale nie wygląda to dobrze

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Alraris my zazwyczaj dzien przed bitwa i w dniu bitwy;) to na pewno go widzielismy,nawet mam gdzies nagrania od 2010:) i jakies jeszcze wczesniejsze na video :D

Czesc dziewczynki...
Ja farbowałam z miesiąc temu i teraz też się przymierzam Ale chcę przyciemnić i zrobić od skóry jakiś ciepły brązik, jakieś ombre żeby często w ciąży nie malować bo przy blondzie dość często odświeżałam kolor... Używamy farb bez amoniaku [emoji4] I mam o tyle dobrze że połączyłam swój salonik z salonem fryzjerskim siostry więc w przerwach między klientkami często ona mi machnie włosy, ja jej rzęsy itp [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

To juz nie wiem...musze cos zrobic bo wygladam strasznie..wlasnoe myslalam zeby kupic sobie ta pianke na odrosty loreal...zeby jeszcze z miesiac wytrzymac bo przed komunia i tak bede musiala zrobic...
Pytalam sie siostry to mowila ze ona nie farbowala tylko przez pierwsze 3 miesiace a pozniej to normalnie juz...

reklama
Ja tez czekam na II trymestr, żeby ufarbowac włosy

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek Listopad 2011 [emoji173]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry