reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry dziewczyny :)
Ja teraz jestem w połowie 13 tygodnia i mdłości prawie minęły, Ale za to od piątku strasznie bolą mnie łydki i plecy na dole. Łydki to pewnie od tego, że cały dzień lazilam na szpilkach na konferencji a plecy od tylozgiecia macicy chyba. Piszą na necie, że do 17 tygodnia odczuwalne są bóle pleców. Kiepsko z Tym :( ja wszędzie muszę chodzić na piechotę, bo nie mam prawa jazdy a mąż w Niemczech.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Liczysz tak, że polowa 13 tygodnia, to 12+3/4, czy 13+3/4??
Zastanawiam się kiedy mi minie to złe samopoczucie...

reklama
Tak czytam o waszych dolegliwościach i szczerze współczuję. Ja nie mam żadnych objawów ciążowych, jakbym nie była w ciąży:D Jedynym objawem jest odrzucenie od mięsa a tak to nic nie boli, nic nie męczy:) W sumie jest lepiej niż przed ciążą:p

AnScarlett dzięki za podrzucenie propozycji :-) zaraz poszukam jakiegoś ośrodka przy jeziorze :-) j

Joanna ja też mogę sobie pozwolić na dłuższe spanie, ale już tak jestem przyzwyczajona do wczesnego wstawiania, że nie umiem dłużej spać. Przed ciąża praktycznie cały rok wstawiłam o 5.30 od wiosny do jesieni, a między 6-7 w zimowych miesiącach. Znaczy tylko jak zaczynało się rozjaśniac, bo zasuwalismy z mężem równo z pracownikami dopóki nie zrobiło się ciemno :-)
Teraz mogę leżeć całe dnie i od kiedy mogę wychodzić na spacery, to zaczyna mi sie to podobać ;-)
Już pamiętam! Zatoka Kal

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Karotka przykro mi :( trzymaj się !:****

Dawno mnie nie było ale czytam was codziennie.
Ostatnio była u nas taka piękna pogoda że lody i spacery codziennie były hehe :)
Dzisiaj mam wizytę,mam nadzieję że wszystko ok.

Miłego dnia dziewczyny ;)))!

Witajcie dziewczyny!

Karotka bardzo Ci współczuję. Wiem prze co przechodzisz. Trzymaj się.

Jak tak czytam o tym, że wasze dolegliwości minęły to tylko czekam kiedy w końcu i u mnie to minie. A raczej nic nie jest lepiej, tylko gorzej. Ciągle boli mnie brzuch. Wieczorami to tak kłuje nie do wytrzymania. Po prostu koszmar. Wczoraj w południe poszliśmy z mężem na półgodzinny spacer, to cały wieczór i popołudnie zdychałam z bólu. Masakra.

ja juz myslalam ze jest dobrze, bo bylo od tygodnia, a wczoraj i dzisiaj znowu wymiotowalam... i mdlosci przez caly dzien :(

noooo dziewczyny ja co roku jestem pod Grunwaldem, ale tylko jako obserwator, jezdze na wakacje w tamte okolice to juz rzut beretem :)

Ostatnia edycja:
Karotka bardzo mi przykro :( nie umiem napisać nic więcej :(

alpine, to mamy szansę się zobaczyć :) Mój M co roku nosi na bitwie chorągiew krzyżackich łuczników, ja w tym stanie na pole bitwy nie wyjdę, pewnie będę z babami z naszej chorągwi kibicować pod płotem z prawej strony (w tym przejściu takim dla ratowników). Ale my tam jesteśmy na ogół cały tydzień przed bitwą.

Byłam dziś raniutko na usg i pobraniu krwi na prenatalne.
Wg USG wszystko zdrowe, rozwija się prawidłowo, Zwierzak machał sobie wesoło łapkami :) Ma 7,5 cm, serduszko bije 154 na minutę, a wg usg wiek ciąży 13+2 (wg om kilka dni więcej).

Foteczka tu na gorąco, potem dodam do tematu o wizytach:
17776982_1591886110841439_1051683240_o.jpg

Załączniki

• 17776982_1591886110841439_1051683240_o.jpg
    17776982_1591886110841439_1051683240_o.jpg
    323,9 KB · Wyświetleń: 402
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry