reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
xBUMX Zapytałaś czy jemy wątróbkę, wiec napisałam że w ciąży jest szkodliwa i sie nie powinno jej jeść.
Joanna witamy w gronie październikowych mamusi:)

AnScarlett odpowiem na każde pytanie :) mam duże doświadczenie bo cała poprzednia ciąże spędziłam w Niemczech. A w jakim mieście będziesz? Ja mieszkam w Hamburgu

Wczoraj byłam na usg genetycznym, przeziernosc wynosiła 1,0 oraz pobrano mi krew (test Pappa) na jego wynik muszę poczekać do Poniedziałku. Testu z krwi nie chciałam nawet robić ale tutaj to taki pakiet :)

Dzięki - ja nie lubię i nie jadam , ino mojemu P się zachciało on ma gorsze smaki ode mnie :D a , że nigdy nie robiłam bo tylko mój u swojej mamy ją jada - to od święta mu machne :D

To widze ze mamy tak samo...ja tez niecierpie watrabki...a moj maz lubi...i tez je ja tylko jak mamusia mu zrobi...

xBUMX Zapytałaś czy jemy wątróbkę, wiec napisałam że w ciąży jest szkodliwa i sie nie powinno jej jeść.
Joanna witamy w gronie październikowych mamusi:)
ale też napisałaś , że będę mieć wymówkę przed mężem :D - a czemu bym mu nie mogła przygotować :p

Ja wątróbki nie wezmę nigdy do ust. Nigdy nie wzielam i nigdy nie wezmę :D póki co przynajmniej :) podroby mnie jakoś... obrzydzają. Ale mój mąż tez lubi. Natomiast ja nawet nie umiem jej przygotowywac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
ale też napisałaś , że będę mieć wymówkę przed mężem :D - a czemu bym mu nie mogła przygotować :p
Jeśli tylko masz ochotę to czemu nie :-) może powinnam napisać że w razie czego " możesz mieć wymówkę przed mężem". Myślę że nie ma co roztrząsać tematu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry