reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sunday, dobre :) naprawdę.

Bum, super :) bedziesz miała do pary. Chciałaś chłopca?

Eglentine, do trzech razy sztuka. ;) moze teraz dziewczynka.

Przy córce nie wiedzieliśmy jaka płeć do porodu, chcieliśmy mieć niespodziankę. Tym razem mój znów nie chce wiedzieć, a ja chyba bym jednak wolała wiedzieć, żeby ubrania ogarnąć itp.
A swoją droga wydawało mi sie, ze bedzie chłopiec [emoji23] a teraz sama nie wiem co bym wolała - niby chłopiec do pary, ale z moja córcia mamy taki dobry kontakt, ze nie wiem czy z chłopcem byłoby tak samo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

BUM ale super te filmiki :-) nawet mój mąż 3razy oglądał każdy :-)

Już nie mogę sie doczekać jutra :-)
Chyba nawet jakoś dziwnie spokojna jestem :-) zero stresu, mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą :-/

xjennyx szczerze obojętne nam to było, ale jak mamy córkę to fajnie mieć i chłopaka [emoji41]

Beczulinda taki mały człowieczek [emoji4]

ewkap a jutro to prenatalne czy normalna wizyta ? Mam duzo tych filmikow ale to takie 3s.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]

AnScarlett jak mowisz o prenatalnym to do 13,6 tc.
Te mam tylozgiecie ale to chyba bardziej przeszkadza przy zachodzeniu w ciaze niz w jej samej.

Alpine moze warto sie wstrzymac od wiekszych wyzwań.

Ja nigdy nie mialam bilansu czy czegos takiego.

U mnie jesli bedzie dziewczynka bedzie Zosia a jesli chlopczyk to wg mnie Stefan, mezowi sie nie widzi ale nie zaproponowal onnego imienia. Przebil go mlody bo mowi ze bedzie krol Julian

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ewkap wody mam w normie.

Tu widać siurka , dzidzia ma 5.9cm , z usg 12t3d z om 12t6d .
1490634661-aaaaaa.jpeg
1490634667-aaaaaa.jpeg

Mam fajny filik jak paluszek cyca ale nie umie wstawić.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]
Jeeejku jaki Słodziak [emoji7] Gratuluję Synusia w takim razie [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry