reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja wrzucam zdjęcie mojego chłopca :) zdziwiłam się bo z usg wychodzi 6,2 cm i 12t4dzien, a dokładnie 4 tygodnie temu miał 8t0d wiec strasznie szybko rośnie :) Zobacz załącznik 800455
Śliczny! [emoji7]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Powiedzcie mi czy którejś z was lekarz mówił coś o łożysku? Bo u mnie jest przodujace i dostałam całkowity zakaz dźwigania i uważać mamy podczas przytulania i trochę się boje przez to

Dziewczyny super dzieciaczki [emoji1]

Bum ciekawe czy tym razem jednak będzie chłopak, czy zrobi Ci psikusa i wyjdzie tak jak z Lenką [emoji6]

My dopiero wrocilismy z weekendu trochę nam się przedłużył ale warto było bo pogoda dzisiaj piękna. Siedziałam przed domem i lapalam promienie słoneczne bo buzia taka blada po zimie.[emoji32]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

ja mam łożysko - tylna ściana wysoko , tak mi pisze.
Kurde to ty masz na właściwym miejscu :) boje się bo jak tak zostanie to tylko cesarka i pewnie zaraz przytulania do końca :(
A co do tego wzrostu to ja o tyle jestem w szoku ze u mnie na początku usg się pokrywało z terminem om, a teraz już jest tydzień większy niż z om :D chyba będę miała wielkiego bobasa :D

ewkap a jutro to prenatalne czy normalna wizyta ? Mam duzo tych filmikow ale to takie 3s.

U mnie jutro prenatalne :-)

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]

ewkap no to czekamy :)

ciekawe jak tam u rozy :p

Kornelcia nam z Lenką przeszkadzało strasznie pępowinka więc to było takie 3po3 , ale teraz jestem przekonana , że to siurek :)

Powiedzcie mi czy którejś z was lekarz mówił coś o łożysku? Bo u mnie jest przodujace i dostałam całkowity zakaz dźwigania i uważać mamy podczas przytulania i trochę się boje przez to

Witajcie dziewczyny!

Ja mam łożysko przodujące i lekarz powiedział, że zero przytulanek, bo grozi skurczami i poronieniem. Zero dźwigania, męczących prac, dużo odpoczywania i leżenia. Rosnąca macica powinna pociągnąć łożysko do góry... okaże się na następnej wizycie.

Witam nowe mamusie.

Dziewczyny piękne te Wasze maluszki... :)

reklama

Mi 3 tygodnie temu powiedział, że mam przodujace, a jak byłam w czwartek to już stwierdził, że wszystko w porządku. Teraz może być nisko, ale wraz ze wzrostem macicy będzie się przesuwalo wyżej :-)
Nie martw się, odpoczywaj, nic nie noś, Nie schylaj się, nie kucaj, a na następnej wizycie już usłyszysz, że wszystko w porządku ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry