reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja wrzucam zdjęcie mojego chłopca :) zdziwiłam się bo z usg wychodzi 6,2 cm i 12t4dzien, a dokładnie 4 tygodnie temu miał 8t0d wiec strasznie szybko rośnie :) Zobacz załącznik 800455
Śliczny! [emoji7]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Powiedzcie mi czy którejś z was lekarz mówił coś o łożysku? Bo u mnie jest przodujace i dostałam całkowity zakaz dźwigania i uważać mamy podczas przytulania i trochę się boje przez to

Dziewczyny super dzieciaczki [emoji1]

Bum ciekawe czy tym razem jednak będzie chłopak, czy zrobi Ci psikusa i wyjdzie tak jak z Lenką [emoji6]

My dopiero wrocilismy z weekendu trochę nam się przedłużył ale warto było bo pogoda dzisiaj piękna. Siedziałam przed domem i lapalam promienie słoneczne bo buzia taka blada po zimie.[emoji32]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

ja mam łożysko - tylna ściana wysoko , tak mi pisze.
Kurde to ty masz na właściwym miejscu :) boje się bo jak tak zostanie to tylko cesarka i pewnie zaraz przytulania do końca :(
A co do tego wzrostu to ja o tyle jestem w szoku ze u mnie na początku usg się pokrywało z terminem om, a teraz już jest tydzień większy niż z om :D chyba będę miała wielkiego bobasa :D

ewkap a jutro to prenatalne czy normalna wizyta ? Mam duzo tych filmikow ale to takie 3s.

U mnie jutro prenatalne :-)

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]

ewkap no to czekamy :)

ciekawe jak tam u rozy :p

Kornelcia nam z Lenką przeszkadzało strasznie pępowinka więc to było takie 3po3 , ale teraz jestem przekonana , że to siurek :)

Powiedzcie mi czy którejś z was lekarz mówił coś o łożysku? Bo u mnie jest przodujace i dostałam całkowity zakaz dźwigania i uważać mamy podczas przytulania i trochę się boje przez to

Witajcie dziewczyny!

Ja mam łożysko przodujące i lekarz powiedział, że zero przytulanek, bo grozi skurczami i poronieniem. Zero dźwigania, męczących prac, dużo odpoczywania i leżenia. Rosnąca macica powinna pociągnąć łożysko do góry... okaże się na następnej wizycie.

Witam nowe mamusie.

Dziewczyny piękne te Wasze maluszki... :)

reklama

Mi 3 tygodnie temu powiedział, że mam przodujace, a jak byłam w czwartek to już stwierdził, że wszystko w porządku. Teraz może być nisko, ale wraz ze wzrostem macicy będzie się przesuwalo wyżej :-)
Nie martw się, odpoczywaj, nic nie noś, Nie schylaj się, nie kucaj, a na następnej wizycie już usłyszysz, że wszystko w porządku ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry