reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też na owoce mogę liczyć. Ogólnie nie mam ochoty na jedzenie raczej się zmuszam do niego. I przez to mam 1.5kg na minusie ale to akurat dobrze. Mnie też męczy zgaga. Jeden dzień bardziej jeden mniej. Nawet po wodzie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dopada wieczorami i to niezaleznie co zjem i co wypije:(

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć mamuśki [emoji3] podczytuje was od dawna w zasadzie od pierwszych postów i byłam mama którą była tu od początku że zdjęciem z dwoma kreseczkami ale jakość przez te tygodnie nie miałam weny do udzielania się przez ciągłe infekcje [emoji3] dzisiaj miałam usg genetyczne i test pappa . Z om termin mam na 3.10 a dzisiaj wyszło gin że 28.09 . Teraz czekam na wyniki testu.

1490205707-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

Heh mi takie same daty wyszły po badaniach prenatalnych [emoji38]

34bw3e3kof41ymjj.png

Heh mi takie same daty wyszły po badaniach prenatalnych [emoji38]

34bw3e3kof41ymjj.png
No to super [emoji3]
Heh 5.00 rano a ja od pół godz nie śpię bo mąż się do pracy zbiera i za chwilę muszę mu jakieś kanapki zrobić.
A co do owoców to od 2 dni jadłambym jabłka [emoji3] ale to dobrze bo działają na zaparcia przy okazji [emoji3]
Miłego dnia wszystkim mamuskom życzę [emoji173]

Hej wszystkim :* ja codziennie budzę się o 5 rano i to taka głodna, że aż mnie z głodu mdli. Hehe. Dzisiaj są moje urodzinki i pogrzeb brata ciotecznego, masakra. Mąż do mnie mówił żebym nie jechała, bo coś słyszał że w ciąży nie można, ale ja muszę jechać i nie ma innej opcji że nie. Co prawda pomyślałam, że nie będę w trumnę zaglądać bo i w sumie nie ma na co patrzeć. Wyglądając właśnie zza okno widzę piękne słoneczko,może w końcu będzie się ocieplac, bo mam dość tego deszczu :) jak samopoczucie u was ?

Dzień dobry wszystkim!
U nas też piękne słoneczko, mam nadzieję, że będzie ładna pogoda^^
Co do owoców to ja rzucam się drugi dzień na kiwi, zjadłam cały koszyk...

Noc pełna koszmarów i bólu jajniko-podbrzusza, też tak macie? Taki dość ciągły przytłumiony ból. Pewnie obkurcza się po jajeczku ale i tak zawsze wszystko mnie niepokoi:p A wizyta jeszcze daleko..

Jak noc? Wyspane i gotowe do kolejnego dnia?:D.

Dzień dobry wszystkim :)
Nawiązując do zgagi, to w pierwszej ciąży mi pomagało wszystko, co mleczne do picia, jogurty i... lody śmietankowe. Z leków, na które dostałam pozwolenie było rennie i refluxin-m.

Tysia dziwny ten twoj bol, moze powiedz lekarzowi.

Paulinka wszystkiego najleprzego. Przyjro mi z powodu brata.

Megi a po nospie nie przechodzi ?

U mnie dzis brzydko i szaro.

Zaczely mnie w nocu bolec nogi musze chyba magnez wziasc. No dzis przespalam prawie cala no :D Pierwszy raz od ponad miesiaca :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tysia dziwny ten twoj bol, moze powiedz lekarzowi.

Paulinka wszystkiego najleprzego. Przyjro mi z powodu brata.

Megi a po nospie nie przechodzi ?

U mnie dzis brzydko i szaro.

Zaczely mnie w nocu bolec nogi musze chyba magnez wziasc. No dzis przespalam prawie cala no :D Pierwszy raz od ponad miesiaca :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Staram się nie brać, zbyt częste branie wpływa na kurczliwość mięśni gładkich u dziecka, może mieć problem z tym w przyszłości, dlatego biorę tylko jak muszę;)

reklama
Ja dopiero dowiedziałam się na praktykach w szpitalu;) Tak to się o tym nie mówi, nie wiem czemu. Ale czasem lepiej pewnie brać, szczególnie przy skurczach.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry