reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też na owoce mogę liczyć. Ogólnie nie mam ochoty na jedzenie raczej się zmuszam do niego. I przez to mam 1.5kg na minusie ale to akurat dobrze. Mnie też męczy zgaga. Jeden dzień bardziej jeden mniej. Nawet po wodzie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dopada wieczorami i to niezaleznie co zjem i co wypije:(

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć mamuśki [emoji3] podczytuje was od dawna w zasadzie od pierwszych postów i byłam mama którą była tu od początku że zdjęciem z dwoma kreseczkami ale jakość przez te tygodnie nie miałam weny do udzielania się przez ciągłe infekcje [emoji3] dzisiaj miałam usg genetyczne i test pappa . Z om termin mam na 3.10 a dzisiaj wyszło gin że 28.09 . Teraz czekam na wyniki testu.

1490205707-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

Heh mi takie same daty wyszły po badaniach prenatalnych [emoji38]

34bw3e3kof41ymjj.png

Heh mi takie same daty wyszły po badaniach prenatalnych [emoji38]

34bw3e3kof41ymjj.png
No to super [emoji3]
Heh 5.00 rano a ja od pół godz nie śpię bo mąż się do pracy zbiera i za chwilę muszę mu jakieś kanapki zrobić.
A co do owoców to od 2 dni jadłambym jabłka [emoji3] ale to dobrze bo działają na zaparcia przy okazji [emoji3]
Miłego dnia wszystkim mamuskom życzę [emoji173]

Hej wszystkim :* ja codziennie budzę się o 5 rano i to taka głodna, że aż mnie z głodu mdli. Hehe. Dzisiaj są moje urodzinki i pogrzeb brata ciotecznego, masakra. Mąż do mnie mówił żebym nie jechała, bo coś słyszał że w ciąży nie można, ale ja muszę jechać i nie ma innej opcji że nie. Co prawda pomyślałam, że nie będę w trumnę zaglądać bo i w sumie nie ma na co patrzeć. Wyglądając właśnie zza okno widzę piękne słoneczko,może w końcu będzie się ocieplac, bo mam dość tego deszczu :) jak samopoczucie u was ?

Dzień dobry wszystkim!
U nas też piękne słoneczko, mam nadzieję, że będzie ładna pogoda^^
Co do owoców to ja rzucam się drugi dzień na kiwi, zjadłam cały koszyk...

Noc pełna koszmarów i bólu jajniko-podbrzusza, też tak macie? Taki dość ciągły przytłumiony ból. Pewnie obkurcza się po jajeczku ale i tak zawsze wszystko mnie niepokoi:p A wizyta jeszcze daleko..

Jak noc? Wyspane i gotowe do kolejnego dnia?:D.

Dzień dobry wszystkim :)
Nawiązując do zgagi, to w pierwszej ciąży mi pomagało wszystko, co mleczne do picia, jogurty i... lody śmietankowe. Z leków, na które dostałam pozwolenie było rennie i refluxin-m.

Tysia dziwny ten twoj bol, moze powiedz lekarzowi.

Paulinka wszystkiego najleprzego. Przyjro mi z powodu brata.

Megi a po nospie nie przechodzi ?

U mnie dzis brzydko i szaro.

Zaczely mnie w nocu bolec nogi musze chyba magnez wziasc. No dzis przespalam prawie cala no :D Pierwszy raz od ponad miesiaca :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tysia dziwny ten twoj bol, moze powiedz lekarzowi.

Paulinka wszystkiego najleprzego. Przyjro mi z powodu brata.

Megi a po nospie nie przechodzi ?

U mnie dzis brzydko i szaro.

Zaczely mnie w nocu bolec nogi musze chyba magnez wziasc. No dzis przespalam prawie cala no :D Pierwszy raz od ponad miesiaca :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Staram się nie brać, zbyt częste branie wpływa na kurczliwość mięśni gładkich u dziecka, może mieć problem z tym w przyszłości, dlatego biorę tylko jak muszę;)

reklama
Ja dopiero dowiedziałam się na praktykach w szpitalu;) Tak to się o tym nie mówi, nie wiem czemu. Ale czasem lepiej pewnie brać, szczególnie przy skurczach.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry