reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczyny!
Piękne maluszki :) Jakie już duże.... :)
Ja mojego jadę oglądać w piątek, a jutro rano na badanie krwi.... Też tak macie, że w domu to tak na nic nie macie ochoty do jedzenia, a jak macie badanie naczczo to umieracie wtedy z głodu? :D

reklama
Tak, wlasnie u mnie jest natasza. Dzis dziewczyny pisaly o salatkach zrobili sie taki smak ze w koncu zrobilam a jak mialam zjesc to juz sie mi nie chciało. Wiec wszystko zostalo dla meza .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, wlasnie u mnie jest natasza. Dzis dziewczyny pisaly o salatkach zrobili sie taki smak ze w koncu zrobilam a jak mialam zjesc to juz sie mi nie chciało. Wiec wszystko zostalo dla meza .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mam też czasami, że jak mnie dopadnie głód to wyjadam wszystko po kolei z lodówki.... :p Aż się boję co będzie pózniej.... Zostanie tylko światło :D

Ja mam mega ochotę na owoce , ze dziennie kupuje i mogę jeść non stop ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t1d [emoji235]

Ja też mam mega ochotę na owoce. Pomarańcze w szczególności.
Mi z tym jedzeniem trochę się zaczęło poprawiać. Bo tak to niby byłam głodna, ale nic nie mogłam zjeść.

Piękne dzieciaczki dzisiejsze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam mega ochotę na owoce , ze dziennie kupuje i mogę jeść non stop ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t1d [emoji235]
Ja ostatnio jak głupia rzuciłam się na śliwki. Jadłam i jadłam aż dno w misce zobaczyłam.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Atak z innej beczki, was tez meczy zgaga? Ja co wieczor mam taka zgage ze masakra:( nie wiem jak sobie z tym radzic:( macie jakies domowe sposoby?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji4]
Zaczął się 11 tydzień a ja nie mogę nawet minuty usiedzieć na wpół leżąco [emoji17] a na dodatek ból promieniuje do samej stopy [emoji17] już po prostu nie do wytrzymania..

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też na owoce mogę liczyć. Ogólnie nie mam ochoty na jedzenie raczej się zmuszam do niego. I przez to mam 1.5kg na minusie ale to akurat dobrze. Mnie też męczy zgaga. Jeden dzień bardziej jeden mniej. Nawet po wodzie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry