reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A u mnie w trzeciej ciazy juz brzuszek widac...chyba niedlugo pozegnam ostatnie jeansy w ktore wchodze ;) troche lipa bo nie chcialam sie chwaic wszem i w obec a tu wszyscy sie kapna ze to nie mozliwe zebym "tak" przytyla od zimy ;)

Poza tym mnie M dzis tez wkurzyl i sie poryczalam...ach te chlopy zero zrozumienia!

A poza tym w klinice powiedzieli mi bym test pappa zrobila dzien PO USG?!!? Ktoras slyszala cos takiego? Myslalam ze tydzien przed?!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Zazwyczaj pobierają krew na Pappę, aby na USG mieć wyniki. Zwykła wygoda. Prawidłowo powinno się wykonać przezierność karkową i test Pappa jednego dnia dla lepszego porównania wyników.

reklama
Witajcie dziewczyny.
U nas nic nie ma wiosennej pogody. Nawet z łóżka nie chciało mi się wstać jak znowu zobaczyłam, że pada. Ciągle jest paskudnie, więc u mnie energii zero. :p

Witam
U mnie nocka też kiepska, jakoś spać nie mogłam i wierciłam się z jednego boku na drugi przez pół nocy, do tego jak mi budzik zaczął dzwonić o godz.6.30 to chętnie bym jeszcze pospała ale trzeba było dziecię wyszykować do szkoły
Bum nie muszę walić czerwonym po oczach, po prostu chciałam żeby było bardziej czytelnie. Dobrze że masz jutro wizytę to uspokoisz się i oby ból brzucha nie powrócił
Ewka kciuki zaciśnięte za Twoje dzisiejsze wyjście ze szpitala, może przed wypisem zrobią Ci jeszcze usg
Justa a Ciebie wczoraj nie chcieli zatrzymać z szpitalu? Minęło Ci już to krwawienie?
Co do testu Pappa to jak ja się zapisywałam to mi nic nie mówili że najpierw krew pobierają a potem dopiero za kilka dni usg, mam nadzieję, że mi wszystko zrobią od ręki ;)
U mnie plany na dziś, jakieś drobne zakupy, obiad i popołudniu na basen jedziemy, oczywiście w między czasie jakaś dłuższa drzemka :oo2:

Kornelcia ale brzuchol w tym 40tc ! [emoji7]

Meggiee no dzis mam dzień na kanapie przed tv , obiad zrobilam wczoraj to odpoczywam dziś [emoji4]

natasza u mnie tez pogoda zmienna raz ładnie raz pada...

anaconda 100 razy lepiej bez czerwonego i tez czytelnie [emoji6] a jak lubisz czerwony to chociaz nicki tym zaznaczaj [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

Ja dzisiaj byłam na badaniach prenatalnych. [emoji13] widać było ślicznego chłopczyka [emoji6]

34bw3e3kof41ymjj.png

Ja dzisiaj byłam na badaniach prenatalnych. [emoji13] widać było ślicznego chłopczyka [emoji6]

34bw3e3kof41ymjj.png
No co ty ? Chłopak? [emoji7][emoji7] u Ciebie dziś 12tc? Według usg też?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

Dziewczyny ja już na wolności :-) byliśmy w h&m, kupiłam legginsy ciążowe tylko że sa za krótkie na mnie... zawsze miałam ten problem. Jak w pasie dobre, to za krótkie, jak dobre w długości to za szerokie... no nic, kupiłam za krótkie. Kupię jakieś kolorowe podkolanówki i tak będę chodzić: -) kupiłam jeszcze 2 luzniejsze koszulki, może będę wyglądać jak człowiek. Przy okazji tak mi zapachniało KFC, że wzięliśmy sobie ten mal y kubełek 10 kawałków kurczaków :-) zaraz wyjeżdżamy do JEFFSA na makaroniki, później po wypis, zapiekanka, rosół i do mojego Franka

Dziewczyny ja już na wolności :-) byliśmy w h&m, kupiłam legginsy ciążowe tylko że sa za krótkie na mnie... zawsze miałam ten problem. Jak w pasie dobre, to za krótkie, jak dobre w długości to za szerokie... no nic, kupiłam za krótkie. Kupię jakieś kolorowe podkolanówki i tak będę chodzić: -) kupiłam jeszcze 2 luzniejsze koszulki, może będę wyglądać jak człowiek. Przy okazji tak mi zapachniało KFC, że wzięliśmy sobie ten mal y kubełek 10 kawałków kurczaków :-) zaraz wyjeżdżamy do JEFFSA na makaroniki, później po wypis, zapiekanka, rosół i do mojego Franka

Super tylko dużo odpoczywaj i oszczędzaj się [emoji6]

34bw3e3kof41ymjj.png
Campari ile dzidzia ma crl wrzuć jakąś fotkę [emoji1]

Bum ty też się oszczędzaj może te bóle to od rozciągania macicy a nie skurczowe?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Ja dzisiaj byłam na badaniach prenatalnych. [emoji13] widać było ślicznego chłopczyka [emoji6] jak to jiz bylo widac plec? Kurcze to moze ja tez sie dowiem za tydzien na badaniach :) super:)

34bw3e3kof41ymjj.png
Jak to juz bylo widać płeć? Kurcze to moze ja tez sie dowiem za tydz na moich badaniach

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry