reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja dzisiaj byłam na badaniach prenatalnych. [emoji13] widać było ślicznego chłopczyka [emoji6]

34bw3e3kof41ymjj.png
Super ze juz wiesz co bedzie

reklama
A ja dziewczyny mam jakiegoś doła kurde [emoji20] zero chęci do życia.
Dziś już prawie cały dzień przespany [emoji20] Jak by ktoś ze mnie powietrze spuścił.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Wam zazdroszczę tych wizyt [emoji3] ja mam w przyszłym tygodniu dopiero a prenatalne to już w ogóle w połowie kwietnia [emoji3]

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

Cześć dziewczyny. W zeszłym roku na prenatalnych też poznałam płeć. Jak to powiedział lekarz pi razy drzwi chłopak i tak już zostało.

7470yx8d077szhuy.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Wow juz płeć okreslili- ale super! Gratulacje! :)
Ja tez sobie musze poczekac az do 10.04 na porzadne USG.

Za to mdlosci wrocily na calego :/

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez usg takie szczegolowe bede miala dopiero 12.04...teraz to tylko lekarz sprawdzal skad to krwawienie a ze dal zdjecie to chcialam sie pochwalic...

Super bobasek.
Ja tez dzis prawie caly czas leze taka jestem do niczego. Nawet nie zasnelam tylko wegetowalam w takim letargu. Zmusilam sie zeby zrobic obiad, nawet bardzo nie sprzatalam. Tak mnie jakos glowa cmi i zero checi do zycia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Campari piękny synus ! [emoji4]
Długo trwało prenatanle?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry