Violcia55
Fanka BB :)
No to czekamy na zdjęciaPani doktor widziała [emoji6] podobno to pewne na 80% miałam nosa na chłopaka [emoji8] później wstawie zdjęcia [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to czekamy na zdjęciaPani doktor widziała [emoji6] podobno to pewne na 80% miałam nosa na chłopaka [emoji8] później wstawie zdjęcia [emoji6]
Juz widać płeć?? :-)No co ty ? Chłopak? [emoji7][emoji7] u Ciebie dziś 12tc? Według usg też?
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]
Juz widać płeć?? :-)
Super że już Cię wypuścili [emoji4] to teraz musisz odpoczywać [emoji4]Dziewczyny ja już na wolności :-) byliśmy w h&m, kupiłam legginsy ciążowe tylko że sa za krótkie na mnie... zawsze miałam ten problem. Jak w pasie dobre, to za krótkie, jak dobre w długości to za szerokie... no nic, kupiłam za krótkie. Kupię jakieś kolorowe podkolanówki i tak będę chodzić: -) kupiłam jeszcze 2 luzniejsze koszulki, może będę wyglądać jak człowiek. Przy okazji tak mi zapachniało KFC, że wzięliśmy sobie ten mal y kubełek 10 kawałków kurczaków :-) zaraz wyjeżdżamy do JEFFSA na makaroniki, później po wypis, zapiekanka, rosół i do mojego Franka
Gratulacje małego Mężczyzny [emoji1]Ja dzisiaj byłam na badaniach prenatalnych. [emoji13] widać było ślicznego chłopczyka [emoji6]