reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pani doktor widziała [emoji6] podobno to pewne na 80% miałam nosa na chłopaka [emoji8] później wstawie zdjęcia [emoji6]

34bw3e3kof41ymjj.png
No to czekamy na zdjęcia :)

reklama
No co ty ? Chłopak? [emoji7][emoji7] u Ciebie dziś 12tc? Według usg też?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]
Juz widać płeć?? :-)

Anaconda nie juz nie krwawie tylko jak do lazienki pojde to na papierze troche widac. .nie chcieli mnie zostawic w szpitalu..jestem w domu...

Hej ja wlasnie wracam z pracy ciagle zaspana ciagle glodna a jaka nerwowa masakra,w czwartek ide podejrzec nasze drugie szczescie i w koncu uslyszec serduszko.Pozdrawiam Was

Dziewczyny ja już na wolności :-) byliśmy w h&m, kupiłam legginsy ciążowe tylko że sa za krótkie na mnie... zawsze miałam ten problem. Jak w pasie dobre, to za krótkie, jak dobre w długości to za szerokie... no nic, kupiłam za krótkie. Kupię jakieś kolorowe podkolanówki i tak będę chodzić: -) kupiłam jeszcze 2 luzniejsze koszulki, może będę wyglądać jak człowiek. Przy okazji tak mi zapachniało KFC, że wzięliśmy sobie ten mal y kubełek 10 kawałków kurczaków :-) zaraz wyjeżdżamy do JEFFSA na makaroniki, później po wypis, zapiekanka, rosół i do mojego Franka
Super że już Cię wypuścili [emoji4] to teraz musisz odpoczywać [emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry