reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczynki ja dzis pospalam....u mnie pogoda troche lepsza chyba..w sumie to jeszcze nie wiem bo dopiero otworzylam oczy i pierwsze co to zajrzalam tu do was....
Dzis mam zamierzam caly dzien lezec...ale niestety jutro moj M wyjezdza do Gdyni i dopiero wraca w piatek zostane sama z synem...wiec bede musiala sila rzeczy sie podniesc...ale mnie wkurzyl wczoraj jak mi powiedzial...tez sobie moment wybral akurat teraz...
Milego dzionka dziewczynki...

reklama
Tak patrzę na Wasze brzuszki i wszystkie takie okrąglutkie i ładne a u mnie nawet nie ma co wrzucać bo brzuch kompletnie płaski...Tylko po jedzeniu większy:p Pewnie jeszcze miesiąc nic nie będzie widać.

Jak się czujecie? U mnie ok, o 5:45 oczy jak pięć złoty i tak codziennie:D Plany jeszcze nie skrystalizowane, na razie głowa schnie:p A Wy jak? Pracowicie czy w łóżku z maluszkiem?:)
Ja rano brzuch mam płaski jak deska, dopiero na wieczór odskakuje mi spożywczy :)

Paulinkamalinka super czlowiek...
Hajmal nie denerwuj sie pojedz do drugiego lekarza i sie skonsultuj...a maz miech sie wypcha to nie jego cialo i to nie on bedxie cierpiec...
Ewkka fajnie ze dzis wychodzis....ale menu z rana podalas az sie glodna zrobilam...ja dzis na maca mam.ochote chyba sobie pozwole...wysle meza jak wroci z pracy...o i lody pistacjowe bym zjadla....

Tak patrzę na Wasze brzuszki i wszystkie takie okrąglutkie i ładne a u mnie nawet nie ma co wrzucać bo brzuch kompletnie płaski...Tylko po jedzeniu większy:p Pewnie jeszcze miesiąc nic nie będzie widać.

Jak się czujecie? U mnie ok, o 5:45 oczy jak pięć złoty i tak codziennie:D Plany jeszcze nie skrystalizowane, na razie głowa schnie:p A Wy jak? Pracowicie czy w łóżku z maluszkiem?:)
Ja też mam płaski ,troszkę po jedzeniu ciut coś widać. Mąż się śmieje bo co parę dni się go pytam czy już coś widać [emoji23] ale najwiekszy ma ubaw jak chodzę i się po nim głaskam [emoji23]

Mama mnie wczoraj pocieszyla że może za dwa miesiące już będzie coś ciutke widać [emoji4]

Ale chyba jak większość się nie mogę doczekać .

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rano brzuch mam płaski jak deska, dopiero na wieczór odskakuje mi spożywczy :)
To dobrze, że nie jestem sama:D Czasem się cieszę, że już widać a tu następnego dnia znów płasko...

Mi się ciągle sushi chce, strasznie mnie ciągnie do nori i sosu sojowego. W weekend zrobię cały talerz wegetariańskiego sushi i się napcham:D Chociaż tyle mogę.

Sushi za mną też chodzi... Ale takie właśnie z rybką :( i mam ochotę na lody ciasteczkowe z sowy i jak pójdziemy oglądać laptopy to kupimy !
A wczoraj taka ochotę miałam na pizze jak zamówiliśmy, a jak już przyjechała to mi nie smakowała:D

f2w33e3ke39i37xi.png

Sushi za mną też chodzi... Ale takie właśnie z rybką :( i mam ochotę na lody ciasteczkowe z sowy i jak pójdziemy oglądać laptopy to kupimy !
A wczoraj taka ochotę miałam na pizze jak zamówiliśmy, a jak już przyjechała to mi nie smakowała:D

f2w33e3ke39i37xi.png
Ja tak nacięłam się na moje ulubione ciastka, kupiłam wczoraj, myślałam "objem się!" a tu nie smakują... Najgorzej jest jak coś nadgryzam, stwierdzam, że jednak nie i trzeba po mnie dojadać:p

Zovirax i coś jeszcze. Chyba detromecyna, ale ona jest na receptę.
Dzięki zaraz polecę do apteki i cos wykupie moze jeszcze coś podpowie farmaceutka. [emoji4]

U mnie brzuszek też coraz większy dopiero 10 tc a już jest taki jak w pierwszej ciazy miałam w 20 tc.
Wrzuciłam zdjęcie w odpowiednim wątku.

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Hej Hej Dziewczyny [emoji4]

Dopiero się skapowałam że piszę z Wami a nawet się nie przywitałam.

Ja jak wczoraj zasnęłam o 18 tak spałam całą noc do 6.40 [emoji23] Mąż w szoku że tyle można spać i to jeszcze jak kamień [emoji4]

U mnie dziś beznadziejna pogoda i jak co dzień nuda [emoji20]
Czasem chętnie bym wróciła do pracy ale wiedząc jak tam się zapierdziela to nie ma takiej możliwości.

Co do moich piersi to powiem wam że nawet je mam [emoji23] ogólnie mam 75b ale takie duże a teraz to sama nie wiem .
Najlepszym miernikiem są dłonie mojego męża [emoji23] wczoraj stwierdził że już nie jest w stanie ich objąć więc chyba jest coraz lepiej [emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki zaraz polecę do apteki i cos wykupie moze jeszcze coś podpowie farmaceutka. [emoji4]

U mnie brzuszek też coraz większy dopiero 10 tc a już jest taki jak w pierwszej ciazy miałam w 20 tc.
Wrzuciłam zdjęcie w odpowiednim wątku.

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Widziałam, podziwiałam i zazdroszczę!:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry