reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczynki ja dzis pospalam....u mnie pogoda troche lepsza chyba..w sumie to jeszcze nie wiem bo dopiero otworzylam oczy i pierwsze co to zajrzalam tu do was....
Dzis mam zamierzam caly dzien lezec...ale niestety jutro moj M wyjezdza do Gdyni i dopiero wraca w piatek zostane sama z synem...wiec bede musiala sila rzeczy sie podniesc...ale mnie wkurzyl wczoraj jak mi powiedzial...tez sobie moment wybral akurat teraz...
Milego dzionka dziewczynki...

reklama
Tak patrzę na Wasze brzuszki i wszystkie takie okrąglutkie i ładne a u mnie nawet nie ma co wrzucać bo brzuch kompletnie płaski...Tylko po jedzeniu większy:p Pewnie jeszcze miesiąc nic nie będzie widać.

Jak się czujecie? U mnie ok, o 5:45 oczy jak pięć złoty i tak codziennie:D Plany jeszcze nie skrystalizowane, na razie głowa schnie:p A Wy jak? Pracowicie czy w łóżku z maluszkiem?:)
Ja rano brzuch mam płaski jak deska, dopiero na wieczór odskakuje mi spożywczy :)

Paulinkamalinka super czlowiek...
Hajmal nie denerwuj sie pojedz do drugiego lekarza i sie skonsultuj...a maz miech sie wypcha to nie jego cialo i to nie on bedxie cierpiec...
Ewkka fajnie ze dzis wychodzis....ale menu z rana podalas az sie glodna zrobilam...ja dzis na maca mam.ochote chyba sobie pozwole...wysle meza jak wroci z pracy...o i lody pistacjowe bym zjadla....

Tak patrzę na Wasze brzuszki i wszystkie takie okrąglutkie i ładne a u mnie nawet nie ma co wrzucać bo brzuch kompletnie płaski...Tylko po jedzeniu większy:p Pewnie jeszcze miesiąc nic nie będzie widać.

Jak się czujecie? U mnie ok, o 5:45 oczy jak pięć złoty i tak codziennie:D Plany jeszcze nie skrystalizowane, na razie głowa schnie:p A Wy jak? Pracowicie czy w łóżku z maluszkiem?:)
Ja też mam płaski ,troszkę po jedzeniu ciut coś widać. Mąż się śmieje bo co parę dni się go pytam czy już coś widać [emoji23] ale najwiekszy ma ubaw jak chodzę i się po nim głaskam [emoji23]

Mama mnie wczoraj pocieszyla że może za dwa miesiące już będzie coś ciutke widać [emoji4]

Ale chyba jak większość się nie mogę doczekać .

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rano brzuch mam płaski jak deska, dopiero na wieczór odskakuje mi spożywczy :)
To dobrze, że nie jestem sama:D Czasem się cieszę, że już widać a tu następnego dnia znów płasko...

Mi się ciągle sushi chce, strasznie mnie ciągnie do nori i sosu sojowego. W weekend zrobię cały talerz wegetariańskiego sushi i się napcham:D Chociaż tyle mogę.

Sushi za mną też chodzi... Ale takie właśnie z rybką :( i mam ochotę na lody ciasteczkowe z sowy i jak pójdziemy oglądać laptopy to kupimy !
A wczoraj taka ochotę miałam na pizze jak zamówiliśmy, a jak już przyjechała to mi nie smakowała:D

f2w33e3ke39i37xi.png

Sushi za mną też chodzi... Ale takie właśnie z rybką :( i mam ochotę na lody ciasteczkowe z sowy i jak pójdziemy oglądać laptopy to kupimy !
A wczoraj taka ochotę miałam na pizze jak zamówiliśmy, a jak już przyjechała to mi nie smakowała:D

f2w33e3ke39i37xi.png
Ja tak nacięłam się na moje ulubione ciastka, kupiłam wczoraj, myślałam "objem się!" a tu nie smakują... Najgorzej jest jak coś nadgryzam, stwierdzam, że jednak nie i trzeba po mnie dojadać:p

Zovirax i coś jeszcze. Chyba detromecyna, ale ona jest na receptę.
Dzięki zaraz polecę do apteki i cos wykupie moze jeszcze coś podpowie farmaceutka. [emoji4]

U mnie brzuszek też coraz większy dopiero 10 tc a już jest taki jak w pierwszej ciazy miałam w 20 tc.
Wrzuciłam zdjęcie w odpowiednim wątku.

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Hej Hej Dziewczyny [emoji4]

Dopiero się skapowałam że piszę z Wami a nawet się nie przywitałam.

Ja jak wczoraj zasnęłam o 18 tak spałam całą noc do 6.40 [emoji23] Mąż w szoku że tyle można spać i to jeszcze jak kamień [emoji4]

U mnie dziś beznadziejna pogoda i jak co dzień nuda [emoji20]
Czasem chętnie bym wróciła do pracy ale wiedząc jak tam się zapierdziela to nie ma takiej możliwości.

Co do moich piersi to powiem wam że nawet je mam [emoji23] ogólnie mam 75b ale takie duże a teraz to sama nie wiem .
Najlepszym miernikiem są dłonie mojego męża [emoji23] wczoraj stwierdził że już nie jest w stanie ich objąć więc chyba jest coraz lepiej [emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki zaraz polecę do apteki i cos wykupie moze jeszcze coś podpowie farmaceutka. [emoji4]

U mnie brzuszek też coraz większy dopiero 10 tc a już jest taki jak w pierwszej ciazy miałam w 20 tc.
Wrzuciłam zdjęcie w odpowiednim wątku.

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Widziałam, podziwiałam i zazdroszczę!:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry