reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widziałam, podziwiałam i zazdroszczę!:)
Meggiee może teraz i fajnie to wygląda ale ja zazdroszczę dziewczynom co mają małe brzuszki bo u mnie ciąża w 40 tc kończy się takim bebzolem ;/

Załączniki

• 7720634_965.jpg
    7720634_965.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 95
reklama
A u mnie w trzeciej ciazy juz brzuszek widac...chyba niedlugo pozegnam ostatnie jeansy w ktore wchodze ;) troche lipa bo nie chcialam sie chwaic wszem i w obec a tu wszyscy sie kapna ze to nie mozliwe zebym "tak" przytyla od zimy ;)

Poza tym mnie M dzis tez wkurzyl i sie poryczalam...ach te chlopy zero zrozumienia!

A poza tym w klinice powiedzieli mi bym test pappa zrobila dzien PO USG?!!? Ktoras slyszala cos takiego? Myslalam ze tydzien przed?!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczne te wasze brzuszki. Mój to taki jak wasze będą w 9 msc. Ja niestety z tych pulchnych.
Kasia gratuluję udanej wizyty.
Niby już prawie 13 tydzień a ja nie widzę powrotu energii. Mam nadzieję, że wróci przed porodem.
A jak u Was też Wam się nic nie chce?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Meggiee może teraz i fajnie to wygląda ale ja zazdroszczę dziewczynom co mają małe brzuszki bo u mnie ciąża w 40 tc kończy się takim bebzolem ;/
Łożysko przodujące? Przyznam,że brzuszek bliźniakowy ^^ Przynajmniej maluch miał dużo miejsca;) Ale faktycznie ciężko funkcjonować z tak dużym brzuszkiem. Miałaś wywoływany poród?

Śliczne te wasze brzuszki. Mój to taki jak wasze będą w 9 msc. Ja niestety z tych pulchnych.
Kasia gratuluję udanej wizyty.
Niby już prawie 13 tydzień a ja nie widzę powrotu energii. Mam nadzieję, że wróci przed porodem.
A jak u Was też Wam się nic nie chce?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem bardziej rozlazła ale zasuwam po sklepach i chodzę do znajomych:D Mam więcej energii niż 2 tygodnie temu. ale nadal 22 to max jaki wytrzymuję, za to wstaję z ptaszkami:D

Łożysko przodujące? Przyznam,że brzuszek bliźniakowy ^^ Przynajmniej maluch miał dużo miejsca;) Ale faktycznie ciężko funkcjonować z tak dużym brzuszkiem. Miałaś wywoływany poród?
Nawet nie próbowali wywoływać podejrzewali szkraba z wagą 5,700 więc od razu zrobili cc a ona tylko 4.310[emoji6] wazyla. No ale ciężko jest na koniec, ja jestem wąska w biodrach więc wszystko wywala mi na wierzch.
Najgorzej jest z malowaniem paznokci u stóp i goleniem przed porodem [emoji12]
Dzisiaj śniło mi się ze lekarz się pomylił i jednak będę miała bliźniaki, ciekawe jaki wtedy bym miała brzuch he he

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Nawet nie próbowali wywoływać podejrzewali szkraba z wagą 5,700 więc od razu zrobili cc a ona tylko 4.310[emoji6] wazyla. No ale ciężko jest na koniec, ja jestem wąska w biodrach więc wszystko wywala mi na wierzch.
Najgorzej jest z malowaniem paznokci u stóp i goleniem przed porodem [emoji12]
Dzisiaj śniło mi się ze lekarz się pomylił i jednak będę miała bliźniaki, ciekawe jaki wtedy bym miała brzuch he he

[emoji142]synek 08/2009.
To całkiem dorodna istotka;) Akurat paznokcie zostawię kosmetyczce:D
Mi się śniło że moje od razu po angielsku potrafiło mówić :cool2:

Trzymam kciuki za Ciebie, może uda się siłami natury tym razem! Ja czekam niecierpliwie na wizytę za tydzień, zobaczymy co tam słychać.

To całkiem dorodna istotka;) Akurat paznokcie zostawię kosmetyczce:D
Mi się śniło że moje od razu po angielsku potrafiło mówić :cool2:

Trzymam kciuki za Ciebie, może uda się siłami natury tym razem! Ja czekam niecierpliwie na wizytę za tydzień, zobaczymy co tam słychać.
Ja chyba też tym razem wybiorę kosmetyczkę [emoji6]
A co do dwujezycznych dzieci to super sprawa mamy taką dwójkę w rodzinie fajnie się z nimi rozmawia [emoji4]

[emoji142]synek 08/2009.

Cześć kochane u mnie okropna noc.
Dostalam mocnych boli brzucha . - taki jakby skurcz przy @ i mega kłujący po 2 tabl nospy dopiero przeszło , ale cała noc przeplakalam bo myśli we mnie siedzą złe.

Jutro mam wizytę na 9 , mam nadzieje , ze zrobi usg i sprawdzi czy wszystko ok ..
Dzisiaj leże cały dzień w łóżku , ale czuje jakby mnie znow ten bol złapać...

ewkap super , ze wygodzisz do domu ! [emoji4]
Nie mam złego humoru, ale chyba nikt nie jest ślepy , chyba , ze chce dotrzeć do wszystkich jak Disneyowa [emoji23]

paulinka , super duża dzidzia [emoji7]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

reklama
Cześć kochane u mnie okropna noc.
Dostalam mocnych boli brzucha . - taki jakby skurcz przy @ i mega kłujący po 2 tabl nospy dopiero przeszło , ale cała noc przeplakalam bo myśli we mnie siedzą złe.

Jutro mam wizytę na 9 , mam nadzieje , ze zrobi usg i sprawdzi czy wszystko ok ..
Dzisiaj leże cały dzień w łóżku , ale czuje jakby mnie znow ten bol złapać...

ewkap super , ze wygodzisz do domu ! [emoji4]
Nie mam złego humoru, ale chyba nikt nie jest ślepy , chyba , ze chce dotrzeć do wszystkich jak Disneyowa [emoji23]

paulinka , super duża dzidzia [emoji7]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]
BUM nie martw się, jeśli krwawień nie ma to powinno być ok. Weź magnez koniecznie, zapobiega skurczom mięśni gładkich:) Odpocznij i koniecznie daj znać jak wizyta!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry