Kornelcia05
Moderatorka
Meggiee może teraz i fajnie to wygląda ale ja zazdroszczę dziewczynom co mają małe brzuszki bo u mnie ciąża w 40 tc kończy się takim bebzolem ;/Widziałam, podziwiałam i zazdroszczę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Meggiee może teraz i fajnie to wygląda ale ja zazdroszczę dziewczynom co mają małe brzuszki bo u mnie ciąża w 40 tc kończy się takim bebzolem ;/Widziałam, podziwiałam i zazdroszczę!
Łożysko przodujące? Przyznam,że brzuszek bliźniakowy ^^ Przynajmniej maluch miał dużo miejsca Ale faktycznie ciężko funkcjonować z tak dużym brzuszkiem. Miałaś wywoływany poród?Meggiee może teraz i fajnie to wygląda ale ja zazdroszczę dziewczynom co mają małe brzuszki bo u mnie ciąża w 40 tc kończy się takim bebzolem ;/
Jestem bardziej rozlazła ale zasuwam po sklepach i chodzę do znajomych Mam więcej energii niż 2 tygodnie temu. ale nadal 22 to max jaki wytrzymuję, za to wstaję z ptaszkamiŚliczne te wasze brzuszki. Mój to taki jak wasze będą w 9 msc. Ja niestety z tych pulchnych.
Kasia gratuluję udanej wizyty.
Niby już prawie 13 tydzień a ja nie widzę powrotu energii. Mam nadzieję, że wróci przed porodem.
A jak u Was też Wam się nic nie chce?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie próbowali wywoływać podejrzewali szkraba z wagą 5,700 więc od razu zrobili cc a ona tylko 4.310[emoji6] wazyla. No ale ciężko jest na koniec, ja jestem wąska w biodrach więc wszystko wywala mi na wierzch.Łożysko przodujące? Przyznam,że brzuszek bliźniakowy ^^ Przynajmniej maluch miał dużo miejsca Ale faktycznie ciężko funkcjonować z tak dużym brzuszkiem. Miałaś wywoływany poród?
To całkiem dorodna istotka Akurat paznokcie zostawię kosmetyczceNawet nie próbowali wywoływać podejrzewali szkraba z wagą 5,700 więc od razu zrobili cc a ona tylko 4.310[emoji6] wazyla. No ale ciężko jest na koniec, ja jestem wąska w biodrach więc wszystko wywala mi na wierzch.
Najgorzej jest z malowaniem paznokci u stóp i goleniem przed porodem [emoji12]
Dzisiaj śniło mi się ze lekarz się pomylił i jednak będę miała bliźniaki, ciekawe jaki wtedy bym miała brzuch he he
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Ja chyba też tym razem wybiorę kosmetyczkę [emoji6]To całkiem dorodna istotka Akurat paznokcie zostawię kosmetyczce
Mi się śniło że moje od razu po angielsku potrafiło mówić
Trzymam kciuki za Ciebie, może uda się siłami natury tym razem! Ja czekam niecierpliwie na wizytę za tydzień, zobaczymy co tam słychać.
BUM nie martw się, jeśli krwawień nie ma to powinno być ok. Weź magnez koniecznie, zapobiega skurczom mięśni gładkich Odpocznij i koniecznie daj znać jak wizyta!Cześć kochane u mnie okropna noc.
Dostalam mocnych boli brzucha . - taki jakby skurcz przy @ i mega kłujący po 2 tabl nospy dopiero przeszło , ale cała noc przeplakalam bo myśli we mnie siedzą złe.
Jutro mam wizytę na 9 , mam nadzieje , ze zrobi usg i sprawdzi czy wszystko ok ..
Dzisiaj leże cały dzień w łóżku , ale czuje jakby mnie znow ten bol złapać...
ewkap super , ze wygodzisz do domu ! [emoji4]
Nie mam złego humoru, ale chyba nikt nie jest ślepy , chyba , ze chce dotrzeć do wszystkich jak Disneyowa [emoji23]
paulinka , super duża dzidzia [emoji7]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]