reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hajmal jedź sama, niech mąż spada na bambus :-)
Dopiero mu mina zrzednie jak inny lekarz powie, że szycie nie jest konieczne. Ty powinnaś wtedy na każdym kroku wypominać, że gdyby nie Twoja rozwagą to tylko niepotrzebnie byś się przez niego nacierpiala. Ja bym tak zrobiła :-) zawsze byłam podła :-D
A jak drugi lekarz powie Ci, że nie da się tego uniknąć, to przynajmniej będziesz spokojniejsza, że skonsultowalas się z innym lekarzem. Jedź, w przeciwnym razie do końca ciąży będziesz się zastanawiać, czy to na pewno było konieczne...

reklama
Zobacz załącznik 799587 Hej :-) mój mały człowiek ma 4,2 cm, dobrze się rozwija, jest to 10 tydz i 4 dzień :) dzisiaj już 5, ale wczoraj już nie dałam rady z wami się tym podzielić. Moja torbiel zaczęła się wchłaniac! Z 6 cm ma 3.4cm także jestem dobrej myśli. :-) jeśli chodzi o moje wyniki to są bardzo dobre.:) oby tak dalej !
Cudowna dzidzia[emoji7]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wrocilam z IP..lekarz zajebisty zrobil usg i powiedzial ze dzidzius zyje...slyszalam jak serduszko bije...
Dostalam jeszcze magnez i nospe mam lykac i nie denerwowac sie...nie przemeczac...bo to krwawienie najprawdopodobniej od tego...
Tak wiec uspokoilam sie troche i dzieki ze bylyscie ze mna..
Moj fasolek ma jyz 3.5 cm i widzialam jak fikal koziolki na usg ..
Gratuluję Kochana [emoji4] no widzisz nie potrzebnie się denerwowałaś[emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny i u mnie pojawiła się opryszczka któraś pisała czym można smarować ale nie mogę znaleźć mozecie przypomnieć...

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Tak patrzę na Wasze brzuszki i wszystkie takie okrąglutkie i ładne a u mnie nawet nie ma co wrzucać bo brzuch kompletnie płaski...Tylko po jedzeniu większy:p Pewnie jeszcze miesiąc nic nie będzie widać.

Jak się czujecie? U mnie ok, o 5:45 oczy jak pięć złoty i tak codziennie:D Plany jeszcze nie skrystalizowane, na razie głowa schnie:p A Wy jak? Pracowicie czy w łóżku z maluszkiem?:)

Hej hej :)
Pogoda dalej nie rozpieszcza... :( dzisiaj idziemy z mężem do fryzjera, potem wejdziemy do sklepu popatrzeć za laptopem, bo niestety mój się tydzień temu rozwalił doszczętnie i już nie opłaca się go naprawiać :( kolejny wydatek... zabija nas te raty wszystkie :(

f2w33e3ke39i37xi.png

Tak patrzę na Wasze brzuszki i wszystkie takie okrąglutkie i ładne a u mnie nawet nie ma co wrzucać bo brzuch kompletnie płaski...Tylko po jedzeniu większy:p Pewnie jeszcze miesiąc nic nie będzie widać.

Jak się czujecie? U mnie ok, o 5:45 oczy jak pięć złoty i tak codziennie:D Plany jeszcze nie skrystalizowane, na razie głowa schnie:p A Wy jak? Pracowicie czy w łóżku z maluszkiem?:)
Ja też jeszcze nie mam brzuszka :-) nic nie widać. Trochę po jedzeniu wychodzi, ale nie jakoś bardzo: -)

reklama
Hej dziewczyny i u mnie pojawiła się opryszczka któraś pisała czym można smarować ale nie mogę znaleźć mozecie przypomnieć...

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Zovirax i coś jeszcze. Chyba detromecyna, ale ona jest na receptę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry