reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
1490033449-aaaaaa.jpeg

Kochane, właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko w najlepszym porządku. Dzidziuś wg OM ma 9tydz 5dz a USG 10 tydz 2 dni.
Caly dzien tak zle sie czulam a po wizycie jak ręką odjal. Co ten stres robi z człowiekiem

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczny bąbelek :) Gratulacje

reklama
Witajcie dziewczyny.
Dziś byłam zrobić test Nifty. Wzięli jedną fiolkę krwi. Teraz najgorsze czekanie - wyniki za 9-11 dni.
W piątek mam wizytę i wówczas pozostałe badania genetyczne. To będą najbardziej stresujące dwa tygodnie w moim życiu. :szok:

Witajcie dziewczyny.
Dziś byłam zrobić test Nifty. Wzięli jedną fiolkę krwi. Teraz najgorsze czekanie - wyniki za 9-11 dni.
W piątek mam wizytę i wówczas pozostałe badania genetyczne. To będą najbardziej stresujące dwa tygodnie w moim życiu. :tak:
Nie stresuj się tak. Narazie u nas tylko dobre wiadomości, zobaczysz że tak będzie już do końca października :-)

Dziewczyny wrocilam z IP..lekarz zajebisty zrobil usg i powiedzial ze dzidzius zyje...slyszalam jak serduszko bije...
Dostalam jeszcze magnez i nospe mam lykac i nie denerwowac sie...nie przemeczac...bo to krwawienie najprawdopodobniej od tego...
Tak wiec uspokoilam sie troche i dzieki ze bylyscie ze mna..
Moj fasolek ma jyz 3.5 cm i widzialam jak fikal koziolki na usg ..
Super że wszystko w porządku [emoji173] Teraz dużo odpoczywajcie [emoji4]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Dziewczyny powiedzcie mi czy którejś z was lekarz zapisal acard? Zeby nie bylo nie mam żadnych problemów z sercem ani nic takiego... Powiedzial ze ma to pomóc w ukrwieniu kosmowki czy cos... Ktos jeszcze tak ma?
Ja zamiast Acardu biorę ZAAX [emoji4]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Sylwuska piękna dzidzia :D

Ja mam wizytę dokładnie za tydzień i już się doczekać nie mogę bo to będzie pierwsza wizyta po miesiącu czekania :D

Nie stresuj się tak. Narazie u nas tylko dobre wiadomości, zobaczysz że tak będzie już do końca października :-)

Trudno jest się nie stresować. Chciałabym podchodzić do tego na lighcie, że wszystko będzie ok... ale nie potrafię. Dobrze, że mój M pozytywnie mnie nastawia, bo całkiem bym ześwirowała. :rofl:

Sylwia super, gratulacje :) ja dopiero 5 kwietnia idę ale to po zwolnienie i pewnie dopiero mnie zapisze na 10.04 na usg...
Ja nie miałam chyba aż takiej potrzeby przyjmowania duphastonu, bo ani nie plamiłam, ani nic, tylko mój Lekarz powiedział że jak będę spokojniejsza to mam brac do 10 tygodnia. Więc odstawiam i trochę mnie to stresuje i co ide do WC to sprawdzam czy wszystko ok.
Ja piersi nie mam za dużych, 75b i raczej nie urosły za wiele, da bardziej takie nabite.
My na kolacje zamówiliśmy pizze z naszej ulubionej pizzerni i czekamy teraz

f2w33e3kpqq28z3e.png

reklama
Trudno jest się nie stresować. Chciałabym podchodzić do tego na lighcie, że wszystko będzie ok... ale nie potrafię. Dobrze, że mój M pozytywnie mnie nastawia, bo całkiem bym ześwirowała. :rofl:
WIEM, rozumiem... obie jesteśmy po 2 poronieniach. Też ciągle się denerwuje, że coś może być nie tak. Każda głupotę sprawdzam w Internecie, ciagle doszukuje sie dziury w calym, jednak zaczęłam sobie tłumaczyć, że ten maluszek jest bardzo silny i tym razem MUSI być wszystko dobrze. Stres w niczym nie pomaga...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry