reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Justa super że wszystko u Was w porządku i wróciliście do domu, a bierzesz coś na podtrzymanie? To krwawienie już ustało? Miałam Cię pytać czy czasem wczoraj się nie przemęczyłaś albo mocno nie zestresowałaś i stąd to krwawienie
Violcia Ty bierzesz zwykły acard? Bo ja np. biorę aspirin acard :baffled::baffled:
Co do piersi to moje też są ładne i pełne tylko jeszcze pobolewają co mnie trochę wkurza ale cierpliwie czekam jeszcze trochę i mam nadzieje że przestaną :tak::tak:
A ja pojechałam po córkę do szkoły i zapomniałam kupić jajka - i nici z jajecznicy :no::no:[/QUOTE

Anaconda tak biore duphaston juz 3 tygodnie bo mi sie kosmowka odklejala...
A wczoraj szeg do mnie dzwonil i troche mnie wnerwil....a poza tym to staram sie nie przemeczac ale wiecie roznie to bywa..
Ale teraz bede lezec dopoki doktor nie powie ze moge normalnie funkcjonowac...

reklama
Justa super że wszystko u Was w porządku i wróciliście do domu, a bierzesz coś na podtrzymanie? To krwawienie już ustało? Miałam Cię pytać czy czasem wczoraj się nie przemęczyłaś albo mocno nie zestresowałaś i stąd to krwawienie
Violcia Ty bierzesz zwykły acard? Bo ja np. biorę aspirin acard :baffled::baffled:
Co do piersi to moje też są ładne i pełne tylko jeszcze pobolewają co mnie trochę wkurza ale cierpliwie czekam jeszcze trochę i mam nadzieje że przestaną :tak::tak:
A ja pojechałam po córkę do szkoły i zapomniałam kupić jajka - i nici z jajecznicy :no::no:
Tak biorę zwykly acard... Taki mi przepisal... Ale cieszę się ze niektore z was tez go biora widocznie szkodliwy nie jest a pomoc moze

1490033449-aaaaaa.jpeg

Kochane, właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko w najlepszym porządku. Dzidziuś wg OM ma 9tydz 5dz a USG 10 tydz 2 dni.
Caly dzien tak zle sie czulam a po wizycie jak ręką odjal. Co ten stres robi z człowiekiem

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedzcie mi czy którejś z was lekarz zapisal acard? Zeby nie bylo nie mam żadnych problemów z sercem ani nic takiego... Powiedzial ze ma to pomóc w ukrwieniu kosmowki czy cos... Ktos jeszcze tak ma?
biorę acard bo mam zakrzepice od 12 dc, po nim samym nie miałam problemu dopiero jak zaczęłam brać clexan to miałam takie palpitacje ale tylko przez pare dni potem przeszło.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry