reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiem ze nie wolno...ale tak strasznie sie boje...a to nie jest tylko plamienie tylko krwawienie...
Wiem że od razu czarne myśli w głowie, ale musisz wierzyć że dziecko jest silne
Mam nadzieję że to "tylko" krwawienie a z dzieckiem wszystko w porządku! Jedźcie do szpitala i niech spokój ducha wraca jak najszybciej! Trzymam kciuki!

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - 10/11 tyg 4 dni

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie ![emoji4]
Fakt faktem że idiotyczne ale normalnie muszę.
Czy wy normalnie jecie jajka na miękko i sadzone ? Bo ja czytałam że nie powinno się jeść w ciąży surowych jajek ,a już od kilku osób właściwie kobiet słyszałam że to bzdura. Siostra męża jak jej powiedziałam to zrobiła duże oczy i stwierdziła ze ona całą ciążę jadła i że przesadzam .

Jakie wy macie podejście do jedzenia?
Co jest prawdą a co mitem?[emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny znowu zaczelam krwawic...czekam na meza i jedziemy na izbe przyjec...boje sie najgorszego
Wszystko będzie dobrze, bądź dobrej myśli.

7470yx8d077szhuy.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Witajcie dziewczyny. Czytałam was na bieżąco ale przez ostatnie dni miałam takie nerwy. Nie rusz mnie, nie patrz na mnie itd. Wieczorami rozładowywałam się płacząc w poduszkę. Chyba mi już przeszło, przynajmniej mam taką nadzieję.

7470yx8d077szhuy.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

JustaKacper o rety... trzymaj sie mocno i oby bylo jak dziewczyny pisza! Przesylam pozytywne mysli i czekam na wiesci!

Jajka jem jadlam i jesc bede na miekko i mam nadzieje ze bedzie ok ;) full surowych to niekoniecznie ale reszte zaryzykuje :)

Mnie dzis tez brzuch rozbolal ot tak w sklepie osiedlowym.. wrocilam i lezalam plackiem. Teraz musze po dzieci i mam nadzieje ze bedzie ok.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy wy normalnie jecie jajka na miękko i sadzone ? Bo ja czytałam że nie powinno się jeść w ciąży surowych jajek ,a już od kilku osób właściwie kobiet słyszałam że to bzdura. Siostra męża jak jej powiedziałam to zrobiła duże oczy i stwierdziła ze ona całą ciążę jadła i że przesadzam .

Ja jem takie jajka z wolnego wybiegu sterylizowane promieniami UVC chyba. I te to na miekko i sadzone i jajecznice. Inne to na twardo.

Justa trzymaj sie, oby bylo wszystko dobrze!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Justa ja również przesyłam pozytywna energię!
Ja póki co mam popołudniowe mdłości ale martwi mnie , że brzuch juz widać a ja bym chciała jeszcze przez 3 tygodnie nie mówić w pracy [emoji6] może pomyślą , że przytyłam [emoji16]

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

reklama

Ja akurat z tym problemu nie mam bo nie lubię takich lejących żółtek. Albo gotowane na twardo albo sadzone ale tak żeby żółtko było jak najbardziej spieczone [emoji4]

7470yx8d077szhuy.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry