reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
anaconda witaj [emoji4]

kornelcia barany z marca [emoji23][emoji23] kiedy urodziny masz?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]
Ja 27 a mąż 25 [emoji4]
Bum możesz mi już zmienić wiek w tabelce na 34 lata [emoji4]
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Szef burak... Z drugiej strony ciezka sprawa dla pracodawcy jak z dnia na dzien odchodzi pracownik na 1,5 roku dla ktorego musi trzymac miejsce po powrocie. U mnie w pracy bardzo bolesnie odczuli moje L4 i kolezanki niestety teraz troche cierpia.

A z innych rzeczy, moj mąż dostał dziś opryszczke na ustach, ja nigdy przenigdy nie mialam ani pol opryszczki gdziekolwiek. Martwie sie teraz bardzo bo to podobno cholernie niebezpieczne dla maluszka... :(

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj anaconda27 :-) fajnie że jest nas coraz więcej !

JustaKacper nie przejmuj się. Szef palant który próbuje w tobie obudzić poczucie winy. Nie czuj się winna za sytuację w pracy. Mamy do tego prawo,kiedyś musimy zostać matkami. Takie jest życie i taka kolei rzeczy [emoji6]
Głowa go góry Kochana i się nie denerwuj [emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj anaconda27 :-) fajnie że jest nas coraz więcej !

JustaKacper nie przejmuj się. Szef palant który próbuje w tobie obudzić poczucie winy. Nie czuj się winna za sytuację w pracy. Mamy do tego prawo,kiedyś musimy zostać matkami. Takie jest życie i taka kolei rzeczy [emoji6]
Głowa go góry Kochana i się nie denerwuj [emoji4]

A jak szefem jest mężczyzna to tym bardziej nie może przeżyć tego że my kobiety mamy na jedno dziecko 1,5 roku wolnego od pracy a oni nie [emoji23]

f2w33e3kjodo0fr5.png

A jak szefem jest mężczyzna to tym bardziej nie może przeżyć tego że my kobiety mamy na jedno dziecko 1,5 roku wolnego od pracy a oni nie [emoji23]

f2w33e3kjodo0fr5.png
Może i tak ale szkoda ze nie oni rodzą [emoji23] wiedzieli by ile to nas kosztuje i szybko by zmienili zdanie [emoji4]

Ja jakiś czas temu juz dla męża puściłam Kossakowskiego jak próbował rodzić [emoji23] aż się biedny spocił [emoji1]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry