reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W pepco znaleźliśmy białe ubranka z liskiem i takie turkusowe tez z liskiem, zależy jakie kto ma postrzeganie 'uniwersalnych' ubrań :) ale w sklepie 'świat dziecka' albo w smyku byłam wczoraj i znalazłam na prawdę dużo ubrań u neutralnych kolorach. W Tesco można znaleźć zwykle białe body, brązowe, szare lub żółte rzeczy :)

Om 11 tc 0 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 9 tc 6 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
To ja jak byłam to nie było dosłownie nic, nic takiego co piszesz..
Ja na razie po takich smychach , h&m nie jezdze...
Jedynie ostatnio ten komplet na targu co wam pokazywalam zakupilam kremowy i nic innego mi w oko nie wpadło...
Od 20tc sie wezne za to bardziej [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

reklama
Kto ma jutro jakaś wizyte ? [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

BUM warto jechać do jakiegoś większego pepco bo w tych małych rzeczywiście mały wybór jest :)

BUM warto jechać do jakiegoś większego pepco bo w tych małych rzeczywiście mały wybór jest :)

No ja mam u siebie taki nie zbyt duży, ten taki większy mam 25km ode mnie dopierooo...
Choc tez bardziej z neta będę zamawiać - hurtowo [emoji23]

Robię pełne prenatalne - przezierność karkowa i test Pappa. Za wszystko płacę. Wizytę mam w piątek. Nifty robię w poniedziałek, aby mieć wcześniej wyniki. Mam 32 lata. Zdecydowałam się na Nifty, bo mój mąż ma 37lat, dwie ciąże straciłam i jestem po in vitro. Taka trójca to wskazanie do Nifty.
Acha,rozumiem. Ja robie tylko ze względu na mój wiek i chce miec pewnosc ze dziecko bedzie zdrowe.Chodź dwójke mam zdrową. U mnie sie czeka 5-7dni na wynik. To daj znać po badaniu jak poszło i po wynikach oczywiście ☺.

Juz sie nie moge doczekac kiedy zaczne kompletowac wyprawke dla dzidzi...
Ostatnio bylam na targu i widzialam super ciuszki z napisami np. "Najlepsza mama na swiecie" i wiele wiele innych..
A ja to musze wszystko zobaczyc dotknac..ja uwielbiam kupowac takie male rzeczy...w ogole uwielbiam latac po sklepach z ciuchami...ostatnio mojemu synusiowi musialam cala garderobe odswiezyc..bo mi powyrastal ze wszystkiego....w swoim zywiole bylam..tylko maz nie byl zachwycony jak zobaczyl rachunki...ale coz zrobic przeciez w szkole dziecko musi jakos wygladac

BUM No niestety w tych małych pepco bardzo mały wybór jest nawet ubrań dla dorosłych

Cześć dziewczyny,
dziękuję Wam bardzo za uspokojenie mnie, gdy brzuch bolał. Na szczęście przeszło zanim nadeszła noc i już nie wróciło. Mąż na dodatek zadbał o relaksujący weekend, więc jestem jak nowa!
Wydaje mi się że noszę pod sercem dziewczynkę, ale o chłopczyku też marzę... będzie więc albo Milena albo Michał (to następne imiona z listy, którą stworzyliśmy przed córeczką).
Dolegliwości u mnie pojawiają się i znikają- jedzenie mnie znowu odrzuca a do tego mam wahania nastroju.
Polecam Wam dziewczyny ubranka z drugiej ręki- dużo ich kupiłam i jestem zadowolona! Jeśli chodzi o sieciówki, to uwielbiam też Pepco, H&M i Smyka.
Jutro rano wizyta- zakładam kartę ciąży i będę umawiać się na badania prenatalne. Muszę też skonsultować wyniki badań- obawiam się że trafię do endokrynologa i bedę musiała brać hormony. Dam znać.
Miłego dnia!

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - 10/11 tyg 3 dni

W pepco znaleźliśmy białe ubranka z liskiem i takie turkusowe tez z liskiem, zależy jakie kto ma postrzeganie 'uniwersalnych' ubrań :) ale w sklepie 'świat dziecka' albo w smyku byłam wczoraj i znalazłam na prawdę dużo ubrań u neutralnych kolorach. W Tesco można znaleźć zwykle białe body, brązowe, szare lub żółte rzeczy :)
No własnie ja też kupiłam w Pepco białe body z szopem praczem, strasznie mi się podobały. Nie wiadomo jeszcze, jaka płeć, ale na pewno to będzie nasz Zwierzak :)
A w Auchan dorwałam białego pajaca z króliczkiem i na stopkach są doszyte takie małe uszka, uznałam, że to przesłodkie i nie mogłam się oprzeć :)

Za to jak poszłam do H&M to nie było ubrań ciążowych, strasznie się zawiodłam.

reklama
Witam
Jestem tu nowa, w ciąży po raz drugi, teraz w 11tyg, od 2tyg na zwolnieniu bo dostałam krwawienia i wylądowałam w szpitalu. Z racji tego że mam obecnie bardzo dużo wolnego czasu postanowiłam wrócić do bb, a w pierwszej ciąży i pierwszych latach mojej starszej córci bardzo dużo się tutaj udzielałam, przyjmiecie mnie do swego grona? :blink::blink::blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry