reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W pepco znaleźliśmy białe ubranka z liskiem i takie turkusowe tez z liskiem, zależy jakie kto ma postrzeganie 'uniwersalnych' ubrań :) ale w sklepie 'świat dziecka' albo w smyku byłam wczoraj i znalazłam na prawdę dużo ubrań u neutralnych kolorach. W Tesco można znaleźć zwykle białe body, brązowe, szare lub żółte rzeczy :)

Om 11 tc 0 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 9 tc 6 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
To ja jak byłam to nie było dosłownie nic, nic takiego co piszesz..
Ja na razie po takich smychach , h&m nie jezdze...
Jedynie ostatnio ten komplet na targu co wam pokazywalam zakupilam kremowy i nic innego mi w oko nie wpadło...
Od 20tc sie wezne za to bardziej [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

reklama
Kto ma jutro jakaś wizyte ? [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

BUM warto jechać do jakiegoś większego pepco bo w tych małych rzeczywiście mały wybór jest :)

BUM warto jechać do jakiegoś większego pepco bo w tych małych rzeczywiście mały wybór jest :)

No ja mam u siebie taki nie zbyt duży, ten taki większy mam 25km ode mnie dopierooo...
Choc tez bardziej z neta będę zamawiać - hurtowo [emoji23]

Robię pełne prenatalne - przezierność karkowa i test Pappa. Za wszystko płacę. Wizytę mam w piątek. Nifty robię w poniedziałek, aby mieć wcześniej wyniki. Mam 32 lata. Zdecydowałam się na Nifty, bo mój mąż ma 37lat, dwie ciąże straciłam i jestem po in vitro. Taka trójca to wskazanie do Nifty.
Acha,rozumiem. Ja robie tylko ze względu na mój wiek i chce miec pewnosc ze dziecko bedzie zdrowe.Chodź dwójke mam zdrową. U mnie sie czeka 5-7dni na wynik. To daj znać po badaniu jak poszło i po wynikach oczywiście ☺.

Juz sie nie moge doczekac kiedy zaczne kompletowac wyprawke dla dzidzi...
Ostatnio bylam na targu i widzialam super ciuszki z napisami np. "Najlepsza mama na swiecie" i wiele wiele innych..
A ja to musze wszystko zobaczyc dotknac..ja uwielbiam kupowac takie male rzeczy...w ogole uwielbiam latac po sklepach z ciuchami...ostatnio mojemu synusiowi musialam cala garderobe odswiezyc..bo mi powyrastal ze wszystkiego....w swoim zywiole bylam..tylko maz nie byl zachwycony jak zobaczyl rachunki...ale coz zrobic przeciez w szkole dziecko musi jakos wygladac

BUM No niestety w tych małych pepco bardzo mały wybór jest nawet ubrań dla dorosłych

Cześć dziewczyny,
dziękuję Wam bardzo za uspokojenie mnie, gdy brzuch bolał. Na szczęście przeszło zanim nadeszła noc i już nie wróciło. Mąż na dodatek zadbał o relaksujący weekend, więc jestem jak nowa!
Wydaje mi się że noszę pod sercem dziewczynkę, ale o chłopczyku też marzę... będzie więc albo Milena albo Michał (to następne imiona z listy, którą stworzyliśmy przed córeczką).
Dolegliwości u mnie pojawiają się i znikają- jedzenie mnie znowu odrzuca a do tego mam wahania nastroju.
Polecam Wam dziewczyny ubranka z drugiej ręki- dużo ich kupiłam i jestem zadowolona! Jeśli chodzi o sieciówki, to uwielbiam też Pepco, H&M i Smyka.
Jutro rano wizyta- zakładam kartę ciąży i będę umawiać się na badania prenatalne. Muszę też skonsultować wyniki badań- obawiam się że trafię do endokrynologa i bedę musiała brać hormony. Dam znać.
Miłego dnia!

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - 10/11 tyg 3 dni

W pepco znaleźliśmy białe ubranka z liskiem i takie turkusowe tez z liskiem, zależy jakie kto ma postrzeganie 'uniwersalnych' ubrań :) ale w sklepie 'świat dziecka' albo w smyku byłam wczoraj i znalazłam na prawdę dużo ubrań u neutralnych kolorach. W Tesco można znaleźć zwykle białe body, brązowe, szare lub żółte rzeczy :)
No własnie ja też kupiłam w Pepco białe body z szopem praczem, strasznie mi się podobały. Nie wiadomo jeszcze, jaka płeć, ale na pewno to będzie nasz Zwierzak :)
A w Auchan dorwałam białego pajaca z króliczkiem i na stopkach są doszyte takie małe uszka, uznałam, że to przesłodkie i nie mogłam się oprzeć :)

Za to jak poszłam do H&M to nie było ubrań ciążowych, strasznie się zawiodłam.

reklama
Witam
Jestem tu nowa, w ciąży po raz drugi, teraz w 11tyg, od 2tyg na zwolnieniu bo dostałam krwawienia i wylądowałam w szpitalu. Z racji tego że mam obecnie bardzo dużo wolnego czasu postanowiłam wrócić do bb, a w pierwszej ciąży i pierwszych latach mojej starszej córci bardzo dużo się tutaj udzielałam, przyjmiecie mnie do swego grona? :blink::blink::blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry