reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej :) jak tam mija weekend? Ja wczoraj caly dzien przelezalam w lozku z migrenowym bolem glowy i wymiotami. Głowa chciała mi pęknąć ( przed ciąża brałam tabletki na migrene teraz nie moge). Znacie jakies sppsoby na ból głowy? Bo ja jiz wczoraj nie wiedzialam co z.sobą zrobić

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Woda z sokiem z cytryny :) mi czasami tez kawa pomaga. Ale ja kawy wgl nie pije praktycznie bo nie lubię i pije tylko w takich sytuacjach, może dlatego na mnie działa :)

reklama
Dzień dobry ranne ptaszki:D U nas weekend pod znakiem informowania rodziny o fasolce:D W czwartek kontrola czy hormony pomogły i rośniemy dalej:) Gdyby nie bóle krzyża i senność, to samopoczucie idealne:D Jak sobie radzicie z bólami krzyża?
Jaki plan na niedzielę?:)
Uważajcie na siebie!

Alpine to rzeznicy! Nie spodziewala bym sie. Mi dali najpierw tabletke i dopiero zabieg. Widocznie co szpital to szpital.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Alpine to rzeznicy! Nie spodziewala bym sie. Mi dali najpierw tabletke i dopiero zabieg. Widocznie co szpital to szpital.

III stopien ref i szpital akademicki z gromadka studentow w trakcie mimo braku zgody... w ratowaniu skrajnych wczesniakow sa dobrzy, jak widac nic wiecej...

Masakra. Ja po tym ostatnim poronieniu to jeszcze przez 2 tygodnie w bolach ronilam fragmenty tkanek. Czego po pierwszym poronieniu i czyszczeniu nie bylo. Jak mnie wzieli do zabiegowego to wszedl jakis studencik, nie mam dowodow ale mysle ze sie uczyl na mnie. Tym bardziej ze lekarz cos mowil do drugiego ze praktycznie on sam bedzie robil zabiegi. Co oni ze mna robili po podaniu narkozy tylko oni wiedza. Nigdy wiecej nie wroce do tego szpitala. Nigdy wiecej sie nie zgodze na obecnosc takich studentow w pokoju jesli cos mi beda robic. Wtedy nikt mnie nie zapytal o jego obecnosc. Mam nadzieje ze mi nie uszkodzil szyjki.

Hej dziewczyny!
Ja dziś wyspana i cała w skowronkach :-)
Nic mi nie dolega, czuję się tak, że mogłabym góry przenosić :-)

Strasznie dziwna sprawa z tym pecherzykiem w jajowodzie, nigdy o czymś takim nie słyszałam...

Będę dziś jadła tort urodzinowy szwagra :-)
I przyjaciólka ma przyjechać zrobić prawdziwą carbonarę, mmm... Już nie mogę się doczekać :-)
Mają przyjechać dopiero po południu, wiec jeszcze będę miała trochę spokoju, mam nadzieję że po południu nie złapią mnie żadne mdłości... ;-/
W planach standardowo leniuchowanie... Tylko dziś z mężem, bo w niedziele jest w domu :-)

A Wy? Jaki macie plan na niedzielę Babeczki?? :-)
Miłego dnia Wam życzę :-)

Cześć kochane [emoji4]

Mnie cos brzuch pobolewa , wizyta dopiero w piątek wrrr....

ewkap plan na niedziele , moj P zabiera mnie dzis po nowy telefon bo moj jest w stanie krytycznym i na tajskie jedzenie [emoji23]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t4d [emoji235]

Czesc dziewczynki...dzis niedziela..wiec na 11 do kosciola z synem ide...bo w tym roku do komunii idzie wiec co tydzien na msze musimy chodzic...dzis niespecjalnie mi sie chce bo troche zimno...
Pozniej obiadek...flaczki dzis robimy bo nas naszlo a pozniej leniuchowanie...
Milej niedzieli kobitki...

Czesc dziewczynki...dzis niedziela..wiec na 11 do kosciola z synem ide...bo w tym roku do komunii idzie wiec co tydzien na msze musimy chodzic...dzis niespecjalnie mi sie chce bo troche zimno...
Pozniej obiadek...flaczki dzis robimy bo nas naszlo a pozniej leniuchowanie...
Milej niedzieli kobitki...
Mmmm... flaczki....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry