reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dzisiaj na kolacje zjadłam miseczke pokrojonych owoców. Kiwi, jabłko i Gruszka. Nie miałam ochoty na nic innego. Dzięki Wam wszystkim za miłe słowo, kochane jesteście! Ale i tak dzisiaj już nic ze mnie nie będzie.. czekam aż mąż wroci, mam ochotę wypłakać mu się w ramię [emoji22] [emoji24]

f2w33e3kyka25715.png

Też uważam,że Polacy często nie znają umiaru,ale i też są przewrażliwieni. Z tymi Azjatkami i Francją to święta prawda. :) Tu w Niemczech w niektórych szpitalach dają rodzącej kieliszek szampana na rozluźnienie, we Francji kieliszek wina...nikt nie robi problemu.
Chociaż akurat jeśli chodzi o alkohol, to myślę,że nie powinno się go pić w ogóle w ciąży.:no: Nie bez powodu są te wszystkie akcje ostrzegawcze.

Beczulinda to hormony ! ja przed wczoraj czułam się jak qupa i płakałam tęskniło mi się za P a jak jest przy mnie mam ochotę go zabić ...
Ja urodziłam córkę w wieku 20 lat - w wieku 20 lat wzięłam ślub co prawda cywilny ale ślub - od 18 roku mieszkam z moim P i powiem Ci , że idzie się wszystkiego nauczyć być matką , żoną , kucharką nawet teraz umie posługiwać się wiertarką i wkrętarką - więc będzie dobrze :*

Też uważam,że Polacy często nie znają umiaru,ale i też są przewrażliwieni. Z tymi Azjatkami i Francją to święta prawda. :) Tu w Niemczech w niektórych szpitalach dają rodzącej kieliszek szampana na rozluźnienie, we Francji kieliszek wina...nikt nie robi problemu.
Chociaż akurat jeśli chodzi o alkohol, to myślę,że nie powinno się go pić w ogóle w ciąży.:no: Nie bez powodu są te wszystkie akcje ostrzegawcze.
Masz rację! Po alkohol na pewno nie sięgnę przynajmniej przez najbliższy rok! :-) Chociaż nie powiem... Lubiłam czasem napić się piwka z sokiem, lub zimnej wódeczki ze znajomymi :-)

reklama
ja z młodą puszkę coli co drugi dzień piłam bo kuźwa musiałam :/
To tak jak ja...dzis wytrabilam 1l coli bo mi sie chcialo...ogolnie jem duzo owocow i warzyw..ale kebaba pizze czy maca tez czasem pochlaniam...w niedziele np jadlam pomarancze i popijalam je kawka...a jak mi smakowaly...maz siedzial obok i sie patrzyl...
Ogorki kiszone to bym tonami wpierdzielala...
Aprzed chwila zjadlam galarete...i pozniej zagryzlam kasztankami...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry