reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dzisiaj na kolacje zjadłam miseczke pokrojonych owoców. Kiwi, jabłko i Gruszka. Nie miałam ochoty na nic innego. Dzięki Wam wszystkim za miłe słowo, kochane jesteście! Ale i tak dzisiaj już nic ze mnie nie będzie.. czekam aż mąż wroci, mam ochotę wypłakać mu się w ramię [emoji22] [emoji24]

f2w33e3kyka25715.png

Też uważam,że Polacy często nie znają umiaru,ale i też są przewrażliwieni. Z tymi Azjatkami i Francją to święta prawda. :) Tu w Niemczech w niektórych szpitalach dają rodzącej kieliszek szampana na rozluźnienie, we Francji kieliszek wina...nikt nie robi problemu.
Chociaż akurat jeśli chodzi o alkohol, to myślę,że nie powinno się go pić w ogóle w ciąży.:no: Nie bez powodu są te wszystkie akcje ostrzegawcze.

Beczulinda to hormony ! ja przed wczoraj czułam się jak qupa i płakałam tęskniło mi się za P a jak jest przy mnie mam ochotę go zabić ...
Ja urodziłam córkę w wieku 20 lat - w wieku 20 lat wzięłam ślub co prawda cywilny ale ślub - od 18 roku mieszkam z moim P i powiem Ci , że idzie się wszystkiego nauczyć być matką , żoną , kucharką nawet teraz umie posługiwać się wiertarką i wkrętarką - więc będzie dobrze :*

Też uważam,że Polacy często nie znają umiaru,ale i też są przewrażliwieni. Z tymi Azjatkami i Francją to święta prawda. :) Tu w Niemczech w niektórych szpitalach dają rodzącej kieliszek szampana na rozluźnienie, we Francji kieliszek wina...nikt nie robi problemu.
Chociaż akurat jeśli chodzi o alkohol, to myślę,że nie powinno się go pić w ogóle w ciąży.:no: Nie bez powodu są te wszystkie akcje ostrzegawcze.
Masz rację! Po alkohol na pewno nie sięgnę przynajmniej przez najbliższy rok! :-) Chociaż nie powiem... Lubiłam czasem napić się piwka z sokiem, lub zimnej wódeczki ze znajomymi :-)

reklama
ja z młodą puszkę coli co drugi dzień piłam bo kuźwa musiałam :/
To tak jak ja...dzis wytrabilam 1l coli bo mi sie chcialo...ogolnie jem duzo owocow i warzyw..ale kebaba pizze czy maca tez czasem pochlaniam...w niedziele np jadlam pomarancze i popijalam je kawka...a jak mi smakowaly...maz siedzial obok i sie patrzyl...
Ogorki kiszone to bym tonami wpierdzielala...
Aprzed chwila zjadlam galarete...i pozniej zagryzlam kasztankami...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry