reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
10 tydzień przepołowiłam :-)
Też się bardzo stresuję, to moja najdłuższa ciąża i też problemy od początku... Ale jestem dobrej myśli, nerwy w niczym mi nie pomogą :-) Ty też się nie martw :-) Jutro obie się pochwalimy udanymi wizytami ;-)
Wiem nerwy szkodza..ale wiesz jak to jest...to jestes troche dalej niz ja...jutro o 17 mam wizyte...wiec odezwe sie po...ty tez trzymam kciuki zza nas obie

reklama
Witam nowe mamy :)
Strasznie przykro się czyta ile dziewczyny przeszłyście [emoji17] ale nie poddajemy się nostalgii i wierzymy, że tym razem wszystko będzie dobrze
Pisałyście o porodach... nie wyobrażam sobie mieć cc. Oba porody naturalne. I choć przy drugim mordowałam się skurczami 40h zanim urodziłam to i tak wole naturalnie. Po obu bardzo szybko doszłam do siebie i funkcjonowałam normalnie.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie dopadł okropny humor. Siedzę i płacze.. jak ja sobie poradzę? Przecież na nawet gotować nie umiem :( nie wiem czy sobie poradzę :(

f2w33e3kyka25715.png

A mnie dopadł okropny humor. Siedzę i płacze.. jak ja sobie poradzę? Przecież na nawet gotować nie umiem :( nie wiem czy sobie poradzę :(

f2w33e3kyka25715.png

Oj,nie smutaj się,ja też miewam takie dni.:no: Jutro pewnie będzie lepiej.
A gotowaniem się nie przejmuj,ja też nie jestem w tym najlepsza. Wyobraź sobie,że w wieku 20 lat nie umiałam zrobić jajecznicy,nie mówiąc już o jakiejś zupie.:zawstydzona/y::-p Dziś już oczywiście jest inaczej,ale i tak uważam,że to mój P. świetnie gotuje i lubi to,ja rzadko. Ale miewam przeblyski.:-D

f2w33e3kyka25715.png
Pewnie, że sobie poradzisz! Wierz mi, że jak człowiek musi to radzi sobie w każdej sytuacji. Zwłaszcza matka, która musi zająć się swoim dzieckiem :) głowa do góry. Mamy temat o gotowaniu to będziemy korzystać z wstawianych tam przepisów ;) ( mam nadzieje, że znajdą się i przepisy na dania dla dzieci [emoji4]).

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe dziewczyny. Ja prawdopodobnie będę miała c.c, bo ostatnie porody przebiegały w ten sposób. Chociaż wolałam s.n. Szczególnie przy pierwszym dziecku przeżyłam to, że nie mogłam rodzić naturalnie. Dziewczyny, czy Wy wszystkie tak zważacie co jecie? Ja wsunęłam i sushi w ciąży i krewetki, a jedyne kryterium jakie stosuję to własna ochota i czy to mi pachnie, czy śmierdzi.

f2w33e3kyka25715.png
Daj spokój. Wyszłam za mąż w wieku 22 lat, przeprowadziłam się do męża i jego ojca i też nawet schabowego niezbyt wiedziałam jak zrobić. Zupy to była czarna magia. Teraz juz jest lepiej. Tylko u mnie z gotowaniem to jest do bani bo teść nie je nic z nabiału (mleko ser smietana itd), zadnych przecierow pomidorowych ani innych sosów, ketchupu, majonezu, masła- lista jest bardzo długa. I wez tu wymyśl coś, żeby wszyscy zjedli i żeby nie robić dwóch obiadów...
A jak się bałam przy pierwszej ciąży bo nie będę umiała się dzieckiem zająć. Ja nigdy nie miałam kontaktu z tak małymi dziećmi. Samo wszystko przyszło, obudził się we mnie instynkt macierzyński [emoji4]
Także nie martw się, wszystko się ułoży i dasz sobie radę. [emoji4]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry