reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No mi lekarz też pozwolił nospe "od święta"... a Panie w aptece w ogóle były zdruzgotane że chcę brać, bo tabletki źle wpływają doo 12tyg. Także staram się wytrzymać, ale w razie czego mam przy sobie, jedna nie zaszkodzi :)
Tego nie wiedziałam, dobrze, że napisałaś! Warto brać magnez na bóle brzucha i pachwin:) Pomaga prawie tak samo dobrze jak no- spa, wypróbowane:D

reklama
Nie ide dzis do pracy. Boje sie ze w domu skapcanieje. Nie siedzialam nigdy w domu. Zawsze byla praca, praca ustabilizowane zycie, wypelnione. Nie wiem co teraz zrobic ze soba zwlaszcza ze wiele robic mi nie wolno.
Pomarudzilam troche z rana ale musze juz wstawać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ide dzis do pracy. Boje sie ze w domu skapcanieje. Nie siedzialam nigdy w domu. Zawsze byla praca, praca ustabilizowane zycie, wypelnione. Nie wiem co teraz zrobic ze soba zwlaszcza ze wiele robic mi nie wolno.

Seriale kochana i dobra książka [emoji4]

Ja zaraz muszę ściągać z łóżek dzieci i podrzucić babci, bo mam dziś pobranie krwi do badań (pewnie będzie okropna kolejka) i ogólnie dużo spraw na miescie do załatwienia. Zajrzę też do Rossmanna, może jeszcze coś zostało z tej promocji [emoji4]
Nie pamietam, są dziś jakieś wizyty?

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Oby tylko z dzidziusiem było dobrze a będe na l4 do końca, tym bardziej ze za 2-3 tygodnie mają mi założyć szew na szyjce wiec ja sie nie bede nadawała do pracy, po po tym szwie to większość trzeba leżeć. Tylko teraz żałuje tych moich wszystkich poświeceń za które odpłacił mi w ten sposób.

Anetka jak chodzę teraz na nfz, tyle badan co mam teraz robione nie miałam nigdy jak chodziłam prywatnie, opiekę endokrynologa bez kolejek. Miałam juz chyba 4 razy robione usg a wizyty mam co 2 tygodnie. Wszytko zależy od rejonu
Zgadza się, u mnie też kilka koleżanek tak chodziło i były super zadowolone. Ja ze względu na swoje przejścia nie chcę już nic zmieniać, a i tam najbardziej ufam lekarzowi z kliniki in vitro [emoji38]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja[emoji4]
Wczoraj miałam was doczytać ale taka byłam senna ze oczy same sie zamykaly jak wzięłam telefon. A dzisiaj było co nadrabiac[emoji4]

Eglentine w nocy też już dajesz synkowi mm? Przestawił się? Jakie mleko podajesz?
Ja od paru dni nie podawałam małej mm wogole bo miała ta biegunkę i dzisiaj zacznę znowu, zobaczymy...

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i trzymam [emoji110][emoji110] za następne.
Miłego dnia

zi139jcgzj8086ka.png

synek 08/2009, córeczka 11/2015, aniołek*09/2014

Zgadza się, u mnie też kilka koleżanek tak chodziło i były super zadowolone. Ja ze względu na swoje przejścia nie chcę już nic zmieniać, a i tam najbardziej ufam lekarzowi z kliniki in vitro [emoji38]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na NFZ badania były fajnie zrobione ale jeśli chodzi o USG to przysługuje dopiero na przełomie 1 i 2 trymestru więc idę prywatnie.

Ja od rana do wieczora katuje seriale. Jak nigdy że wszystkimi jestem na bieżącą :D do tego kanapa, kocyk i jechane..
Też mi ciężko się bylo sie odnaleźć.. od 5 lat praca na cały etat do tego studia zaoczne, praktyki, codziennie coś do załatwienia. A teraz po ruch trzech tygodniach nic nie robienia jestem zła że musiałam tak wcześnie wstać żeby iść po zwolnienie [emoji14]
Uwierz mi, przyzwyczaisz się :D

f2w33e3kkvk03cd9.png

Witam się z Wami jak nigdy tak wcześnie ;)
Tym co mają wizyty dzisiaj życzę powodzenia i trzymam kciuki :)
Poza tym życzę nam wszystkim żebyśmy Dzień Kobiet miały codziennie :D miłego dnia kochane

f2w33e3kyka25715.png

Eglentine w nocy też już dajesz synkowi mm? Przestawił się? Jakie mleko podajesz?
Ja od paru dni nie podawałam małej mm wogole bo miała ta biegunkę i dzisiaj zacznę znowu, zobaczymy...

zi139jcgzj8086ka.png

synek 08/2009, córeczka 11/2015, aniołek*09/2014

Witaj Kornelcia. Po ostatniej nieudanej próbie, dopiero w sobote spróbowałam ponownie ale zmieniłam butelkę na taką najzwyklejszą z Rossmanna i o dziwo załapał i teraz pije mleko dwa razy w nocy i czasami rano, jak widzę, że jeszcze jest śpiący. W dzień nie chce za bardzo, więc mu nie wciskam.
Mleko mam bebiko i jak na razie nie zauważyłam żadnych zmian.
Jaka wygoda z tym mlekiem, na cyca to potrafił budzić się 5-6 razy. Chyba już mało produkowałam, bo nic jeszcze nie odciągałam i piersi mnie nie bolą, są duże ale nie nabrzmiałe.

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

reklama

Nie skapcaniejesz :-) Przyzwyczaisz się :-) ja pierwszy tydzień płakałam ze złości, że muszę być przywiązana do łóżka. Też zawsze byłam megaaktywna, zawsze rano pobudka, śniadanie i do pracy, a teraz? Całe dnie w łóżku. Na szczęście zdążyłam się już przyzwyczaić do tej sytuacji. Tylko bałagan w domu nie daje mi spokoju, ale pewnie niedługo i to będzie mi obojętne ;-) Dasz radę, czytaj książki, nadrabiaj zaległości w filmach, serialach, tu możesz więcej czasu spędzać :-)

Wszystkiego Dobrego Dziewczyny w dniu naszego święta :-)

A tak nawiasem, jadę jutro do lekarza, powiedział, żebym przyjechała jeśli coś mnie niepokoi, to pojadę :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry