Ja za dużo piję Zawsze piłam dużo wody a teraz pije jeszcze z litr więcej. Jak jestem spragniona to się zaraz wściekamJa w nocy wstaje góra 2 razy na siku w dzień też nie chodzę aż tak często
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mnie się tak ciężko było wbić na staraczki ostatnio. Ale że udało się w 1 cyklu,to od razu przeniosłam się do was.
Chciałam tylko tak pobocznie napisać,że utworzyłam nowy temat - z góry przepraszam za brak konsultacji z wami - na temat przepisów i ogólnie jedzenia. Jakby co,to teges...żeby tam pisać ,bo tutaj fajne przepisy i porady szybko zginą i trzeba będzie szukać godzinami w gąszczu postów.
Chciałam tylko tak pobocznie napisać,że utworzyłam nowy temat - z góry przepraszam za brak konsultacji z wami - na temat przepisów i ogólnie jedzenia. Jakby co,to teges...żeby tam pisać ,bo tutaj fajne przepisy i porady szybko zginą i trzeba będzie szukać godzinami w gąszczu postów.
Eglentine
Fanka BB :)
Dziś na obiad zrobiłam roladki z indyka z suszonymi pomidorami i serem "feta" tzn. salatkowo-kanapkowym. Powiem wam, że ciekawy smak. Tylko za bardzo posolilam filet a ten ser jest bardzo słony. Nastepnym razem delikatnie tylko oprosze.
Ja zachcianek też raczej nie mam. Mam raczej takie "coś bym zjadła..." i mi się zaraz tego czegoś odechciewaA ja właśnie nie mam za bardzo takich zachcianek. Zauważyłam, że na mdłości mi pomaga picie soku np porzeczkowego albo cukierka. Ogólnie wieczorem jest kiepsko jeśli jestem poza domem.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
A że tak jeszcze wrócę do tematu dziewczyn,które opuściły nasze forum... na staraczkach też była taka mała awantura, jedna czy dwie dziewczyny też podziękowały. Ja myślę,że wynika to głównie z faktu,że jest to chyba najpopularniejsze forum dla kobiet w ciąży i też wiele z nas właśnie tutaj pisze, posty pojawiają się co chwilkę,a ciężko cały dzień siedzieć przed ekranem i odpisywać na wszystko,jest tego zwyczajnie za dużo. Ja czytam wszystkie posty,ale odnoszę się tylko do poszczególnych,niekiedy kliknę tego "lajka" ...faktem jest,że bywa,że się napisze 3 posty i zero reakcji,ale przy tak wielu osobach,tematach,problemach...no ciężko czasem pewne rzeczy wyłapać,co nie znaczy,że ktoś to olewa czy robi specjalnie. Ja niejednokrotnie podkreślałam,że BB to wyjątkowe forum,dlatego też od tylu lat jestem tu zalogowana, nigdzie indziej nie czuję się tak dobrze jak tutaj.
Jak byłam na czerwcówkach 2015; dziewczyny postanowiły stworzyć grupę zamkniętą. No i super, tylko że ja nie dawałam rady ogarniać dwóch wątków naraz i w efekcie zostałam na ogólnym,gdzie dziewczyny już pisały stosunkowo rzadko w porównaniu do wcześniejszego czasu. Doskonale rozumiem,że są tematy dość intymne i osobiste,i ktoś może nie mieć ochoty poruszać ich na forum publicznym,mimo to uważam,że te zamknięte fora się nie sprawdzają. To znaczy...to jest moje zdanie,ale było kilka dziewczyn,które też uznały,że na zamkniętym nie będą się udzielać,wolą ogólny i też było ok.
A co do grup na fb...no nie, jak jestem tutaj,to uwagę skupiam w 100% na tym forum,na tej grupie,na dziewczynach w tym wątku; nie mam weny ani siły ogarniać nowego,na zupełnie innych zasadach.
Podkreślam jednak,że to wyłącznie moje zdanie i oczywiście możecie się z nim nie zgadzać.
Uff, wybaczcie długiego posta. To na pewno przez te nektarynki.
Ja na FB to niechętnie bo też mi się wydaje że tego nie ogarnę. Co do zamknięcia grupy - pierwszy raz jestem na forum i nie wiem jak takie zamknięte grupy działają - przyznam szczerze, że nawet chciałam o to zapytać. Niechętnie wrzucam np. zdjęcia czy jakoś bardziej się ujawniam n otwartej i myślałam, że może zamknięcie grupy to dobry pomysł, ale zdaję się na Was - bardziej doświadczone koleżanki. Otwarta grupa też jest ok Tylko wolałabym osobiście zostać na BB i nie przenosić się na facebooka.
Mam też taką obawę, że mój termin porodu wskoczy na wrzesień a wrześniowe grupy już pozamykane i wolałabym mimo wszytsko zostać z Wami. 15 marca USG to zobaczymy co tam u mojej kochanej Fasoli słychać
Dlaczego myślisz, że termin jednak możesz mieć na wrzesień?Ja na FB to niechętnie bo też mi się wydaje że tego nie ogarnę. Co do zamknięcia grupy - pierwszy raz jestem na forum i nie wiem jak takie zamknięte grupy działają - przyznam szczerze, że nawet chciałam o to zapytać. Niechętnie wrzucam np. zdjęcia czy jakoś bardziej się ujawniam n otwartej i myślałam, że może zamknięcie grupy to dobry pomysł, ale zdaję się na Was - bardziej doświadczone koleżanki. Otwarta grupa też jest ok Tylko wolałabym osobiście zostać na BB i nie przenosić się na facebooka.
Mam też taką obawę, że mój termin porodu wskoczy na wrzesień a wrześniowe grupy już pozamykane i wolałabym mimo wszytsko zostać z Wami. 15 marca USG to zobaczymy co tam u mojej kochanej Fasoli słychać
A mi nie przeszkadza otwarta grupa :-) i tak żadnych intymnych zdjęć tu nie wstawiamy :-)
Wiecie co zamknięcie wątku na tym etapie ciąży to głupi pomysł , później jest problem z dodawaniem do niej osób , ponieważ jest jedna administratorka , ktora sie tym zajmuje i to trwa nawet kilka dni, nowe osoby nie będę mogły dochodzić bo zrobi się grupka na zamkniętym a tu wątek bedzie olewany....
Fotki brzucha itp można robić bez twarzy [emoji38]
No to dzis sie udzielilam [emoji5]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
10t0d [emoji235]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
10t0d [emoji235]
Wiecie co zamknięcie wątku na tym etapie ciąży to głupi pomysł , później jest problem z dodawaniem do niej osób , ponieważ jest jedna administratorka , ktora sie tym zajmuje i to trwa nawet kilka dni, nowe osoby nie będę mogły dochodzić bo zrobi się grupka na zamkniętym a tu wątek bedzie olewany....
10t0d [emoji235]
Masz całkowitą rację, mniej więcej też o to mi chodziło w moim poście.
A co do tego,że ktoś może mieć termin na wrzesień...i dobrze! Te kilka dni różnicy nie robi,jak się urodzi wcześniej, to w czym problem? Jak byłam na wrześniówkach w pierwszej ciąży,to pierwsza dziewczyna urodziła już w lipcu , wcześniak,ale wszystko było w porządku,a ostatnia chyba dopiero jakoś w okolicach 10 października. Także chodzi generalnie o miesiąc końcowy,ale termin jest zawsze umowny.Ja córkę 14 dni przenosiłam i musieli mi wywoływać poród.
reklama
Bo termin mam na 1 października z USG a z @ na 27 września.. Sama z października jestem to mi sie pomysł października spodobał A teraz czytam że duża szansa że się ten z USG zmieni jeszcze. No ale zobaczymy.Dlaczego myślisz, że termin jednak możesz mieć na wrzesień?
A mi nie przeszkadza otwarta grupa :-) i tak żadnych intymnych zdjęć tu nie wstawiamy :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.