AnScarlett
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To muszę wypróbowaćKup sobie czopki glicerynowe. Mój lekarz powiedział, że jakbym miała problemy z załatwianiem, to żeby tymi czopkami sobie pomagać. Jednak nie codziennie, żeby organizm się nie przyzwyczaił ;-)
O Boże!! Ja pitolę Nieźle :-)
No niestety, jeszcze nie jest to tak powszechne... No fakt... W Twoim przypadku nieuniknione te dojazdy... Ja na początku chodziłam do ginekologa do miejscowości położonej tylko 10 km od mojej, jednak nie dawała nam szans na utrzymanie ciąży, więc pojechałam dalej...Na szczęście jak mam jakiś problem to piszę sms'a i za chwilę doktor mi odpisuje
Szukam lekarza bliżej, ale mało który ma większe pojęcie o in vitro poza teorią. Niestety.
A bo cały czas wysyłam do Ciebie wiadomość [emoji1]Moje dziecko jest kochane , zaliczylam kibelek - pawik moje dziecko przylecialo ze sluchawkami doktora zabawkowymi i i chciała mnie zbadać [emoji4]
Ewelyn czemu cie nie ma w tabelce? [emoji41]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]