Kornelcia05
Moderatorka
Niestety tak to jest z tymi rozstepami u mnie pojawiły się też w ostatnim tygodniu przed porodem, a wcześniej zaczynała swedziec skóra w tym miejscu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka wszystkim na badanie krwi z badań prenatalnych nie trzeba będzie być na czczo bo pytałam o to więc spokojnie ja dziś tylko 5 godzin spania bo sąsiad sobie od rana disco polo słucha a ja dopiero o 4 zasnelam to będzie ciężki i długo dzień, powodzenia dziewczyny na wizytach
Haha, no coś w tym jest pewnie mojemu też by to nie przeszkadzało, ale ja do lekarza jeżdże 70 km!
Więc nie mogę jeździć za często bo to wyjazd na prawie pół dnia, a przecież mam leżeć. Mąż każe mi się nie nakręcać, nie panikować, ale bądź tu mądry...
O Boże!! Ja pitolę Nieźle :-)Mnie pewnie będzie czekać cc. Lekarz
Pociesz się, że to tylko 70km. Ja jeżdżę do kliniki 300 km. U nas to już wyprawa na cały dzień
Kup sobie czopki glicerynowe. Mój lekarz powiedział, że jakbym miała problemy z załatwianiem, to żeby tymi czopkami sobie pomagać. Jednak nie codziennie, żeby organizm się nie przyzwyczaił ;-)Ja miałam okropna noc. Mąż chodzi na 4 do pracy, więc wstaje o 3:20 i ja też się tak obudziłam. Podobno byłam cała gorąca. Otworzyłam okno, poszłam siku, Ale nic mi to nie dało. 2 h siedziałam na Internecie i dopiero zasnelam, to się teraz o 9:40 obudzilam.
Brzuch mnie boli, bo mam problem z załatwianiem się. W sumie zawsze miałam ten problem i gonilo mnie po wypiciu kawy tylko. Teraz kawy nie pije bo mi nie smakuje i wiadomo, nie zaleca się. Mam taki kisiel od lekarza to właśnie pije i liczę, ze zadziała, bo już mam twardy brzuch.
Zazdroszczę wam dziewczyny braku objawów. Ja mam za to chyba wszelkie możliwe. Cycki jak kamienie od samego początku, mdłości cały dzień, śpiąca jestem i śpię min 10h, wszystko mi śmierdzi i wyjątkowo czuje zapachy i za to nie chce mi się jeść. Jem mniej niż standardowo, chipsy czy coś to zjem 2 szt, słodyczy praktycznie wcale, mięso też omijam, na połowę rzeczy to nawet nie chce patrzeć. Ja nie wiem jak to jest, moją mama to ciąże miała bezobjawowo praktycznie
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom