reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam odwrotnie, wczoraj juz o 18 padlam i spałam do 7.30. Pewnie spalabym dluzej ale mężowi budzik do pracy dzwonił. W nocy budze sie dwa razy bu cos zjeść i siku i ide dalej spać. Ja w poniedziałek mam usg mam nadzieje ze zobacze serduszko mojego maleństwa

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam odwrotnie, wczoraj juz o 18 padlam i spałam do 7.30. Pewnie spalabym dluzej ale mężowi budzik do pracy dzwonił. W nocy budze sie dwa razy bu cos zjeść i siku i ide dalej spać. Ja w poniedziałek mam usg mam nadzieje ze zobacze serduszko mojego maleństwa

Też tak miałam ale drugą noc budzę się i spać nie mogę. Daj znać jak USG,dla mnie zobaczenie serduszka było kluczowym momentem. Odsypiaj ile możesz, później nie będziemy miały czasu:D

Jak tam noc minęła Wam?
Jakieś plany na weekend?
Mam pytanie do kobiet które są w kolejnej ciąży. Czy któraś zetknela się z rozstepem mięśni prostych brzucha?

To chyba normalne zaraz po ciąży. U nas chodzi się na ćwiczenia po ciąży. Mieszkam w Szwajcarii. I tam pani jakoś to na brzuchu przyciskała i mierzyła palcami jak duży jest ten rozstęp. A celem tych ćwiczeń było to, żeby mięśnie brzucha wróciły do normy. I tez mięśnie dna miednicy.
U mnie nie wiem czy wróciło do normy, bo nie poszłam na ostatnie zajęcia i nie mogłam sprawdzić. [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też całe wieczory przesypiam a rano o 5 oczy jak 5zł, za nic nie mogę usnąć... Ale wieczorami i popołudniami nadrabiam [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png

Też tak miałam ale drugą noc budzę się i spać nie mogę. Daj znać jak USG,dla mnie zobaczenie serduszka było kluczowym momentem. Odsypiaj ile możesz, później nie będziemy miały czasu:D
No dla mnie tez zobaczenie serduszka jest kluczowym momentem dlatego tak bardzo sie boję i niecierpliwie. Tętno ostatnio było więc teraz czekam na serduszko.

Witam się dziewczyny :)

Ja ze spaniem mam podobnie. Wieczorem zasypiam a dzisiaj o 7 budzik nam zadzwonił i już nie mogę spac. Oglądam dinozaury na animal planet [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry