reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam odwrotnie, wczoraj juz o 18 padlam i spałam do 7.30. Pewnie spalabym dluzej ale mężowi budzik do pracy dzwonił. W nocy budze sie dwa razy bu cos zjeść i siku i ide dalej spać. Ja w poniedziałek mam usg mam nadzieje ze zobacze serduszko mojego maleństwa

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam odwrotnie, wczoraj juz o 18 padlam i spałam do 7.30. Pewnie spalabym dluzej ale mężowi budzik do pracy dzwonił. W nocy budze sie dwa razy bu cos zjeść i siku i ide dalej spać. Ja w poniedziałek mam usg mam nadzieje ze zobacze serduszko mojego maleństwa

Też tak miałam ale drugą noc budzę się i spać nie mogę. Daj znać jak USG,dla mnie zobaczenie serduszka było kluczowym momentem. Odsypiaj ile możesz, później nie będziemy miały czasu:D

Jak tam noc minęła Wam?
Jakieś plany na weekend?
Mam pytanie do kobiet które są w kolejnej ciąży. Czy któraś zetknela się z rozstepem mięśni prostych brzucha?

To chyba normalne zaraz po ciąży. U nas chodzi się na ćwiczenia po ciąży. Mieszkam w Szwajcarii. I tam pani jakoś to na brzuchu przyciskała i mierzyła palcami jak duży jest ten rozstęp. A celem tych ćwiczeń było to, żeby mięśnie brzucha wróciły do normy. I tez mięśnie dna miednicy.
U mnie nie wiem czy wróciło do normy, bo nie poszłam na ostatnie zajęcia i nie mogłam sprawdzić. [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też całe wieczory przesypiam a rano o 5 oczy jak 5zł, za nic nie mogę usnąć... Ale wieczorami i popołudniami nadrabiam [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png

Też tak miałam ale drugą noc budzę się i spać nie mogę. Daj znać jak USG,dla mnie zobaczenie serduszka było kluczowym momentem. Odsypiaj ile możesz, później nie będziemy miały czasu:D
No dla mnie tez zobaczenie serduszka jest kluczowym momentem dlatego tak bardzo sie boję i niecierpliwie. Tętno ostatnio było więc teraz czekam na serduszko.

Witam się dziewczyny :)

Ja ze spaniem mam podobnie. Wieczorem zasypiam a dzisiaj o 7 budzik nam zadzwonił i już nie mogę spac. Oglądam dinozaury na animal planet [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry