reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kwestia podejścia. To mało ważne, który to tydzień. Grunt żeby dotrwac do października i urodzić. :)
Dla mnie ważne , przynajmniej wiadomo w jakich poszczegolnych tygodniach robić badania i lubie czytac co w danym tygodniu dzieje się z moim okruszkiem nawet jak juz to przerabialam z córka [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t0d [emoji235]

reklama
Dla mnie ważne , przynajmniej wiadomo w jakich poszczegolnych tygodniach robić badania i lubie czytac co w danym tygodniu dzieje się z moim okruszkiem nawet jak juz to przerabialam z córka [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
8t0d [emoji235]
Wiadomo, że przecież wiem w którym jestem tygodniu, ale jak znajomi pytają to odpowiadam krótko miesiącami.
Lekarz pamięta Kiedy badania ma mi zrobić ja tylko płacę
:D
Nie żebym wyszła na jakąś wredna egoistke, po prostu myślę, że chyba trochę inaczej przechodzę ciążę.

[emoji123]If you belive in yourself antything is possible.[emoji123]

Hihi ja jestem wrzesniowa mama:) mialam badania prenatalne, te pierwsze.. Jestem w 13 tyg ciazy;) napisalam tutaj bo z Kasia86 znamy sie z innego forum i gratulowalam jej ciazy;) bo dzis sie dowiedzialam ze udalo jej sie;)

Ale wam wszystkim gratuluje;) i zycze spokojnych ciaz;)
Powiedz mi kochana czy coś o płci na prenatalnych wspominali? [emoji4]
Też jestem wrześniowa 2014 , choć nigdy nie wiadomo bo październik i wrzesień blisko [emoji4]

8t0d [emoji235]

Anik 90 to juz wiem skad dzidzius taki duzy :) 13 tydzien to koniec 3 miesiaca.
Super ze Ci sie udalo

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny! Ja wczoraj po kilku okropnych dniach mialam w koncu lwpsze samopoczucie,zrobilam sok, obiad i upieklam ciasto,za to padlam spac o 20:30;D

Mi sie bezsensowne wydaje podawanie miesiecy, lepiej dobrze liczyc skonczone tygodnie :)

Mnie bardzo uspokoiło ostatnie usg, mam przynajmniej pewność że pęcherzyk nie jest znów pusty [emoji173] Jeszcze tylko serduszko i już całkiem wrzucę na luz [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png
Mi też lepiej po usg. Czekam na serduszkowe jeszcze kilka dni

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam noc minęła Wam?
Jakieś plany na weekend?
Mam pytanie do kobiet które są w kolejnej ciąży. Czy któraś zetknela się z rozstepem mięśni prostych brzucha?

reklama
Mi też lepiej po usg. Czekam na serduszkowe jeszcze kilka dni

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
ja pierwsze oficjalne za 3 tygodnie dopiero ale już widziałam serduszko <3 teraz tylko czekać czy wszystko dobrze się rozwinie:)
Za mną paskudna noc, od 2 zasnąć już nie mogłam. I co tu ze sobą zrobić? Najpierw padam jak mucha zdechła o 20 a potem budzę się o 2 i spać nie mogę. Staram się skupić na zaśnięciu ale mam wrażenie, że autostrada myśli biegnie mi w głowie...
Dziewczyny, co robicie by lepiej spać?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry