reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja ze spaniem nie mam teraz problemu. Kładziemy się około 23-24 i śpię do 10 tak jak teraz:p w nocy budzę się około 2-3 na siku, potem wstaje około 6-7 zamknąć drzwi za mężem, kiwam mu przez okno, idę siku, kładę się i budzę się dopiero około 10 :)

Mąż by umarł chyba [emoji14] on i tak zły, że mi się nie chce

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój tam samo [emoji14] kochamy się zdecydowanie rzadziej, ale całkowicie nie zrezygnowalismy. Zakazu nie dostałam od lekarki, zapytam w poniedziałek czy wszystko ok i czy nie ma przeciwwskazań. :) o co jeszcze trzeba zapytać lekarza? To moja pierwsza tak daleko rozwinięta ciąża i nie mam pojęcia :(

Jak tam dzisiaj samopoczucie? Ja jak często coś jem (papki w tubce czy soczki) to jest ok :) i tak jem tabletki na mdłości jeszcze, Ale chociaż bez wymiotow

Jak tam dzisiaj samopoczucie? Ja jak często coś jem (papki w tubce czy soczki) to jest ok :) i tak jem tabletki na mdłości jeszcze, Ale chociaż bez wymiotow

U mnie na razie ok :) na śniadanie jem bułkę z serem i ogórkiem zielonym. :) u mnie mdłości teraz przychodzą między 12 a 14. Akurat jak robię obiad i mi zapachy przeszkadzają. Ale potem mija. A jak u Was?

Ooo to szybko, mi się przesunęła wizyta na sobotę [emoji52]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz prywatnie przyjmuje we wtorki i środy, A do prywatnego gabinetu nie muszę się umawiać więc na usg narazie biegam co tydzień [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png

U mnie na razie ok :) na śniadanie jem bułkę z serem i ogórkiem zielonym. :) u mnie mdłości teraz przychodzą między 12 a 14. Akurat jak robię obiad i mi zapachy przeszkadzają. Ale potem mija. A jak u Was?
Mnie zazwyczaj na wieczór mdłości biorą [emoji13] Piciem zimnej wody się ratuję...

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry