reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tez mam wizytę w środę o 16.20. Usg znaczy się. Potem szereg badań i 7.03 wizyta kontrolna u mojej ginekolog z omówieniem wyników.

reklama
zazdroszcze Wam tych wizyt , ja mam po prawie miesiącu dopiero tzn odstatnią miałam 9 lutego a treraz dopiero 6 marca ide wiec ponad tydzien czekania jeszcze

Czy któras z Was używała w poprzedniej ciązy czegoś takiego jak detektor tętna i powie czy się to faktycznie sprawdza , ewentualnie jakiej marki ? Mocno się zastanawiam nad zakupem tego cuda, może wtedy byłabym spokojniejsza

Jutro się widzę z koleżanką której unikałam odkąd się dowiedziałam o ciąży , ale już teraz nie dawała mi spokoju i chce się spotkać a ja się zastanawia czy przypadkiem znowu się nie kapnie że ja w dwupaku , poprzednio nic jej nie mówiłam a i tak wiedziała ... skubana ona u mnie po oczach poznała bo mam takie jakby bardziej błyszczące , dopóki mi wtedy nie powiedziała to sama na to nie zwracałam uwagi ale faktycznie teraz jak się sobie przyglądam to te oczy takie inne mam :D

zazdroszcze Wam tych wizyt , ja mam po prawie miesiącu dopiero tzn odstatnią miałam 9 lutego a treraz dopiero 6 marca ide wiec ponad tydzien czekania jeszcze

Czy któras z Was używała w poprzedniej ciązy czegoś takiego jak detektor tętna i powie czy się to faktycznie sprawdza , ewentualnie jakiej marki ? Mocno się zastanawiam nad zakupem tego cuda, może wtedy byłabym spokojniejsza

Jutro się widzę z koleżanką której unikałam odkąd się dowiedziałam o ciąży , ale już teraz nie dawała mi spokoju i chce się spotkać a ja się zastanawia czy przypadkiem znowu się nie kapnie że ja w dwupaku , poprzednio nic jej nie mówiłam a i tak wiedziała ... skubana ona u mnie po oczach poznała bo mam takie jakby bardziej błyszczące , dopóki mi wtedy nie powiedziała to sama na to nie zwracałam uwagi ale faktycznie teraz jak się sobie przyglądam to te oczy takie inne mam :D
To walczymy razem do przyszłego poniedziałku [emoji123] [emoji123] [emoji123]

Mi mój S. mówi że ładniej wyglądam ostatnio, ja tego nie widzę. Możliwe że chce być miły żeby mu się nie oberwało z rana [emoji23] jak wychodzi rano to wraca o 21 [emoji20] calutki dzień sama z kotem siedzę..

A właśnie. Czy któraś z was mieszka z kotem? Mówi się że ciężarna nie powinna przebywać z kotem.

Moja kolejna wizyta dopiero 16 marca.
Jeśli chodzi o koty. Siostra mojego znajomego rzekomo poronila bo od kota złapała toksoplazmozę. Choć znam więcej przypadków, gdzie koty są w domu i nic się złego nie działo. Wydaje mi się, że zachowanie higieny wystarczy.
Zresztą toksoplazmozę można złapać nie tylko od kotów.

oar8yx8dbhpni278.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

My już po "karnawałowym pociągu", 2 siatki słodyczy,chipsów,żelków,cukierków,lizaków i...gąbka Viledy oraz 1 pomarańcza. :-D:-D:-D Fotek niestety nie dałam rady zrobić.
Natomiast jestem tak wściekła na mojego P.,że aż się ze złości popłakałam.:angry::no: Nie chce mi się pisać ,bo dalej mam mega wqrwa, ale po prostu masakra jakie te chłopy są czasem durne; nic,tylko codziennie w łeb patelnią lać!!!!
Zmęczona jestem, ok. 20 będę kąpać młodego i usypiać, sama nie wiem czy posiedzę dłużej niż do 21:00,choć w planie był jakiś film,ale już mi ochota przeszła na romantyczne seanse i sama sobie coś puszczę w sypialni. Jak foch,to foch!

Ja mam 2 koty :D bardziej toxo zarazić się można od surowego mięsa niż od kota , chyba , że faktycznie kot jest zarażony i zbierzesz jego qupe gołymi rękami po czym wsadzisz je do buzi nie myjąc ich ;)
moje koty są też nie wychodzące , więc zarażenie jest male.

Ja mam 2 koty :D bardziej toxo zarazić się można od surowego mięsa niż od kota , chyba , że faktycznie kot jest zarażony i zbierzesz jego qupe gołymi rękami po czym wsadzisz je do buzi nie myjąc ich ;)
moje koty są też nie wychodzące , więc zarażenie jest male.
Ja tez mam dwa [emoji3]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry